Semesterdags & förändringar hemsida/telefoni!

Semesterstängt på kansliet perioden 1-28 Juli:

Under den perioden är kansliet helt stängt. Vi svarar troligen inte i telefon under perioden, men vi kollar mejlen/SMS och lyssnar av meddelanden sporadiskt, och återkopplar när vi kan. Räkna inte med snabba svar bara!

Från 29 Juli till ca 7 Augusti är kansliet till hälften (1 person) bemannat, därefter är vi alla åter.

Små störningar i hemsidan, då vi gör om lite:

Under hela denna vecka (med start idag 25/6) kommer det ske några flyttar av sidor/länkar på hemsidan. Det är strukturen i bakgrunden på sidan som skall genomgå lite uppdateringar. Det gör att korta stunder kommer inte vissa länkar nås korrekt, eller du kan inte nå den sida du vill nå via undermeny. Stöter du på detta så vänligen försök ca 30min senare! Det är kortvariga små störningar under omdirigering av sidor/länkar.

Kansliet gör om sin telefoni - störningar kan förekomma:

Någon av dagarna 1 juli - 5 juli kommer kansliets telefoni kopplas om till ny operatör. Det är ju semesterstängt, men om ni ringer då kan ni nås av felmeddelande eller andra störningar. Byte av operatör kommer leda till:

Kansliets nummer kvarstår (060 - 56 61 22) men ni kommer till en växel med meny där ni kan göra följande:

- Välja vem ni vill bli kopplad till. Ni får personval och kopplas till personens mobil.

- Välja att lämna meddelande direkt till vald person.

- Välja att lyssna på förinspelad information (exempel: "Vad gäller vid dåligt väder", "Hur gör vi om det inte kommer någon domare"). Några av det viktigaste frågorna när vi inte kan nås helt enkelt.

 

 

 

short_text    Skrivet av Per Pålsson 25 juni 2019