Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Säkerställ kvalitet och utvecklas som ledare! Påminnelse om aktuella kurser!

Saknar du ledarlicens? Eller behöver du utvecklas?

Observera att det finns krav på att alla lag skall ha minst 1 licensierad ledare i båset vid matcher. Se detta som en möjlighet att säkerställa att vi har en bra kvalitet på ledarna i vårt distrikt! Ju mer kunskap du som ledare har desto roligare blir det! Utveckling är aldrig fel!

Vi har aktuella kurser på gång som alla skulle må bra av fler deltagare. Då vi ofta tar in duktiga kursledare utifrån, är ett minimiantal deltagare önskvärt för att utbildningen skall genomföras. Annars riskerar vi att få ställa in.

Kravet som finns i Västernorrland är att minst 1 av ledarna som står i båset på match skall ha gått en fördjupningsutbildningen (steg 1) för den nivå man spelar på (grön, blå, röd, junior/senior). För att få gå en steg 1 utbildning måste man först ha gått grundutbildningen. 

Grundutbildning: Barn/Ungdom eller Junior/Senior.

En bra grund att stå på för alla ledare är att gå det som kallas grundutbildning. Finns i 2 varianter: för barn/ungdom och junior/senior. Den utbildningen kan man gärna vara flera ledare (från samma lag) som går! Då får ni en gemensam grund att stå på i ert arbete i respektive lag!

Här följer 3 aktuella tillfällen:

1. Grundutbilding Barn/Ungdom. Sundsvall Scandic Nord, Onsdag 12 februari kl 18-21. Läs mer och anmäl här - klicka på mig!

2. Grundutbilding Barn/Ungdom. Örnsköldsvik Scandic, Torsdag 27 februari kl 18-21. Läs mer och anmäl här - klicka på mig!

2. Grundutbildning Junior/Senior. Sundsvall Scandic Nord, Fredag 7 februari kl 16.30-20.30. Läs mer och anmäl här - klicka på mig!

Fördjupningsutbildning Steg 1: Grön-, Blå- samt Röd -nivå.

Minst en ledare i båset, under match, måste ha steg 1 utbildning (och grundutbildning genomförd först).

Här följer aktuella tillfällen:

1. Steg 1 Grön Sundsvall Torsdag 20 februari Scandic Nord 17.00-21.30 +  Hall Måndag 24 februari - Läs mer och anmäl här - klicka på mig!

1. Steg 1 Blå Sundsvall Lördag 8 februari Scandic Nord + Hall, 09.00-17.00 - Läs mer och anmäl här - klicka på mig!

3. Steg 1 Blå Örnsköldsvik - Inställd kurs 2 Februari (för få anmälda) - nytt datum kommer senare.

4. Steg 1 Röd Sundsvall Söndag 9 februari Scandic Nord + Hall, 09.00-16.30 - Läs mer och anmäl här - klicka på mig!

5. Steg 1 Röd Örnsköldsvik Lördag 8 februari Scandic + Hall, 09.00-17.00 - Läs mer och anmäl här - klicka på mig!

short_text    Skrivet av Per Pålsson 28 januari 2020