Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Anmälan öppen för Seniorer 2021/22 - Seriespel och DM - Anmälan senast 15 maj för H2/D1 och DM.

Inbjudan seriespel och DM säsongen 2021/22:

Här kommer inbjudan till kommande säsongs seriespel, samt DM som vi startar igång igen. Svenska Innebandyförbundet har från och med kommande säsong 2021/2022 startat upp Svenska Cupen (SC), och kvalificering för att få delta i Svenska Cupen är seger i DM i ens hemdistrikt.

Samtliga lag från Superligan samt några lag från Allsvenskan är direktkvalificerade till SC så i de fallen går platsen till tvåan i DM om det direktkvalificerade laget t ex skulle vinna DM.

Vi förstår att ni kanske har frågor kring serieavgiften och eventuell rabatt på den med tanke på den gångna säsongen. Men i dagsläget så har styrelsen för VIBF inte tagit något beslut i frågan. Man vill vänta in detta års årsbokslut som kommer att göras nu under maj månad, detta för att inte riskera förbundets ekonomi.

Men innan fakturorna för serieavgiften skickas ut i september så har ni fått ett besked kring om det blir full avgift eller inte.

Läs igenom anmälningsblanketten (länk nedan) så får ni mer info kring dispenser osv. Nytt från kommande säsong är att lag från Hälsingland inte längre kommer att delta i våra serier men att lagen från Ö-vik kommer att vara tillbaka i våra serier. Reservlag/andralag kommer inte att vara tillåtet i H2.

Anmälningsblanketten hittar ni här - klicka på mig!

Serieöversikt (Matris Senior) hittar ni här - klicka på mig!

Så här anmäler du:

Anmälan gör ni enklast direkt i ibis om ni spelade i D1 eller H2 Mittsverige den gångna säsongen, annars är det till att skicka in anmälningsblanketten (det funkar även med ett mejl till Peter Palander också med era laguppgifter). Mejlas till peter.palander@innebandy.se.

Även DM kan ni anmäla direkt i ibis.

Senast 15 maj ska era anmälningar till D1, H2, samt DM, vara gjorda. Övriga seniorserier (H3, HJ18 och utvecklingsserier herr/dam) anmälan senast 1 september.

Exempel på hur du anmäler via iBIS:

För att göra anmälan i ibis så måste ni först spara era uppgifter, som ni kommer att få frågan om första gången ni loggar in från nu, sedan ändra till säsongen 2021/2022 längst uppe till vänster.

Sedan klickar ni på fliken lag, då ska ni se de anmälningsmöjligheter som finns. Klicka på den gröna bocken för att anmäla er (se bilder nedan).

Bild 1 - Välj säsong och sen fliken "lag":

Bild 2 - funktion att anmäla, eller avanmäla, ditt lag:

short_text    Publicerat av Per Pålsson 2021-04-14, kl 13:05