Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Medverka som ledare för våra regionala läger.

Hej, 

För två säsonger satte vi en vision om att bidra med att utveckla innebandyn i Östergötland på ett större plan. Detta genom att vi ville anordna utvecklingsläger för våra ungdomar. Vi hade redan ett läger i vår regi det som kallades Team Östergötland, som var för 15åringar. Nu ville vi utveckla det med ytterligare läger på lokala ställen för 12-13åringar. Samt utöka verksamheten kring Team Östergötland till att nå 14-15åringar. 

Det som hände förra säsongen var att Svensk Innebandy bantade sitt utvecklingsläger Sweden Floorball Youth Camp för 14-15åringar från att varit på fem orter till att endast finnas på en ort, Uppsala. Men där man lät distrikten genomföra regionala camper. Vi Östergötland var ett av dessa. Där vi höll en dag under höstlovet samt två dagar under sportlovet under säsongen 2018/19. 

Under säsongen 2019/2020 Kommer vi hålla ett Sweden Floorball Youth Camp regionalt för tjejer och killar födda 04-05 under två dagar på höstlovet, Måndag-Tisdag 28-29okt plus ev 1 extra dag under säsongen. Här har vi ledare klara. 

Samt lokala läger Onsdag den 30okt för barn födda 06-07 samt ev 1-2 extra dagar under säsongen. För att kunna anordna dessa lokala läger behöver vi ledare. 

Därför går vi nu ut med denna annonsering. 

I uppdraget ingår det att man genomför en utbildningsdag (helgdag) med Grundutbildningen för Barn och Ungdom och en fördjupningsdel av upplägget kring lägret och ledarkläder. Ersättningen för medverkan på lägret är 1500kr/dag. (exkl utbildningsdagen) Det som krävs i motprestation är att man deltar på utbildningsdagen samt de dagar lägret bedrivs. 

(När det gäller platser för den lokala lägerverksamheten så är det givetvis så att vi förbehåller oss rätten att inte genomföra ett läger på en ort om vi inte har tillräckligt med ledare eller barn. Vi kommer då erbjuda plats på ett läger som vi genomför i sådana fall. Vi meddelar innan midsommar om vi har ledare för de olika lägerverksamheterna samt om man är antagen.)

Länk till anmälan 
Anmälan är öppen till den 16juni. 

Med vänlig hälsning Fredrik Sundberg Utvecklings och Utbildningsansvarig Östergötlands Innebandyförbund