Level Up Boys söker ytterligare härliga instruktörer

Publicerad

Östergötlands Innebandyförbunds killsatsningsinitiativ, Level Up Boys, har funnits en säsong. Det syftar till få fler pojkar att börja spela innebandy samt få dom att hålla på längre med denna härliga idrott.

Vi söker nu ytterligare krafter som kan hjälpa oss att tillfredsställa behoven ute i föreningarna.

Den arvoderade tjänsten innebär att Du, först och främst, kommer vara ute i föreningarna för att besöka befintliga lags träningar. Detta i syfte att ge dom en toppenträning och få dessa innebandylirare att hålla på längre.

Det kan även hända att man får hjälpa föreningar med att hålla i prova-på-träningar. Tanken med dessa pass är att du kommer i kontakt med killar som troligen är på sin allra första innebandyträning.

De är ofta blyga och lite nervösa så en god hand med barn  kombinerat med en vilja att vara tillsammans med dom är en förutsättning för att lyckas. Vi försöker alltid att vara två instruktörer tillsammans på dessa träningar.

Level Up Boys kommer även kommande säsong vara en del i utvecklingen av de äldre killarna. Vi kommer att anordna Level Up Boys Development Camp under ett antal tillfällen. Där har vi instruktörer från vårt team på planen för att leda och utveckla tonårskillarna.

Vi vill att du som söker har körkort för bil och att du kan avvara tid för minst ett föreningsbesök i veckan under säsongen. Det kan vara både kvällstid på vardagar men även på helgerna. Vi verkar över hela Östergötland men försöker anpassa vilka som åker beroende på var de bor.

Vi strävar efter att ha en hög kvalitet på våra instruktörer som kan skapa en trygg och lärande miljö för barnen. Vi strävar inte efter någon speciell fördelning mellan föreningarna i länet utan det är dina personliga egenskaper som kommer vara avgörande.

Du kommer att ha en nära dialog med team-ledaren för detta initiativ där ni tillsammans planerar vilka besök som ska göras och när.

Egenskaper som eftersöks:

  • Du ska god hand med barn
  • Du ska vara strukturerad
  • Kalendern är en av dina bästa vänner
  • Du anser att det är viktigare att skapa en trygg och lärande miljö för barnen än att kunna skjuta stenhårt i krysset
  • Innebandyerfarenhet är meriterande.

Övrigt:

  • Du ska ha körkort för bil

Publicerad av Thomas K:h Andersson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS