Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Webbinarium för tränare

Vi fortsätter med vår ambition att bli bättre och mer attraktiva kring utbildningar. Detta genom de möjligheter digitalisering erbjuder. Vilket leder oss till vårt senaste försök till intressanta utbildningar. 

I en serie om tre st webbinarier har vi bjudit in två st innebandyprofiler för att dela med sig av sina tankar kring SPELET innebandy. Webbinarierna riktar sig mot Senior, Junior och RÖDA tränare som gått RÖD Steg 1. 

Först ut blir Per Tjusberg spelare och taktikutvecklare från Pixbo Wallenstam och även meriter från landslagen.

"Vi kommer att prata spelet med boll. Utgångspunkten är de offensiva spelfaserna och spelarnas färdigheter i dessa; vilka utmaningar ställs du som tränare inför när du vill bygga ett offensivt spelsystem? Målsättningen är att utveckla tränarens spelförståelse och viktigaste uppgift spel- och spelarutveckling. " 

Kvällen kommer även innehålla diskussioner där ni som deltagare driver utbildningen framåt med ert engagemang och intresse för att vilja lära er mer. 

Utbildningen är kostnadsfri. Utbildningen ger ingen licens, men kommer absolut bidra till att vi ökar vår kunskap om innebandy i distriktet. Så se till att boka in tisdagen den 20okt 18.00-21.00. Anmälan sker här 

short_text    Publicerat av Fredrik Sundberg 2020-10-22, kl 15:35