Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Development Camp på Öland för tjejer födda 2007 eller 2008

Som vi längtat! Efter två års planerande för att bara få ställa in och ställa in sommarlägret pga pandemin är vi så sugna så vi spricker! Efter en del letande har vi hittat ett perfekt ställe att vara på.

Vi kommer att åka till Färjestaden på Öland där det finns tillgång till två fullstora hallar och boende bara ett stenkast därifrån. Vi kommer att bo i stugor på Talluddens camping i Färjestaden dit det är gångavstånd till hallarna samt stranden. Kan det bli bättre?

Utanför hallarna finna aktivitetsområde med tillgång till allsköns olika möjligheter att röra på sig och ha kul.
Det kommer att bli fyra dagar fyllda med träningar, övningar, matchspel och inte minst möjligheten att lära känna tjejer från andra lag och distrikt. Dagarna kommer vara fyllda med innebandy. Eftermiddagarna/kvällarna solar, badar och grillar vi. Det kommer bli hur kul som helst.
Denna gång bjuder vi in östgötska tjejer födda 2007 eller 2008.

Schema:
Bussen avgår från Idrottens Hus i Linköping måndag 27/6 klockan 07:30.
Vi beräknar att vara tillbaka i Linköping torsdag 30/6 ca 21:00.
Vi har att fantastiskt ledarteam med vår teamledare Viktoria i spetsen, tillsammans med Johanna Kulojärvi, Elin Andersson, Fanny Sandell, Amanda Nehler och Tilde Olsson Åman.
De kommer se till att det blir full fart och fläkt på lägret och ge er tjejer chansen att skaffa båda minnen och kompisar för livet!

Vi gör detta i tätt samarbete med FBC Kalmarsund, klubben med ruskigt drag kring just nu och SSL-lag i bägge serierna, som förhoppningsvis kommer att ta sig besöka oss.

Se till att gå in och anmäla er på vår hemsida fastforwardgirls.se, där finns mer matnyttig info kring detta efterlängtade äventyr!

Kostnaden för detta äventyr är 3.500 kr och faktureras innan lägret.

Begränsad antal platser, först till kvarn! Länk till anmälan: 

https://www.fastforwardgirls.se/index.php?option=com_content&view=article&id=21

short_text    Publicerat av Viktoria Gustafsson 2022-04-25, kl 15:27