Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Tjejteamet

Här får ni se våra fantastiska tjejer som ingår i FFG-teamet! 

Teamledare: 

Viktoria Gustafsson

Sist ut har vi vår teamledare, Viktoria Gustafsson. Vickan är anställd på Östergötlands Innebandyförbund för att driva Fast Forward Girls.

Hon är uppvuxen i Ljungsbro med mamma, pappa och lillebror, i dagsläget bor Vickan i Linköping.

Vickan är 23 år och har spelat innebandy sedan hon var 13 år. Då började karriären i Bergs IK, där hon idag är aktiv i damlaget.

Under gymnasieåren gick Vickan på NIU och hon har även spelat med Östergötland i SDF-SM två gånger.  

Hälsning från Vickan: ” Innebandy är som roligast när man har en bra gemenskap och glädje inom laget. Jag är jättetaggad på den här säsongen och jag hoppas att vi får träffa er alla innebandy-tjejer runt om i Östergötland! Och glöm inte att ha riktigt kul!”

Teamet:

Filippa Bagge

Först ut har vi Filippa Bagge som är 19 år, hon startade sin innebandykarriär när hon var 4 år i Solfjäderstaden IBK i Motala, där hon även bor med sin mamma, pappa och lillasyster. Hos storasyster Rebecca, som är bosatt i Linköping, brukar Filippa också bo ibland då hon idag spelar i Linköping IBKs allsvenska lag.

I Filippa har vi en riktigt duktig instruktör och en skicklig innebandyspelare som gått NIU under gymnasieåren och dessutom vann hon den interna poängligan när Östergötland för första gången på tjejsidan tog medalj i distriktslags-SM.

Hälsning från Filippa: ”Det bästa med innebandy tycker jag är gemenskapen som man får med lagkamraterna, att man vinner och förlorar tillsammans. Det ska bli superroligt att för tredje året i rad åka ut till massor med tjejer och lira innebandy men framförallt HA KUL!”

Cecilie Wendell Crolly

Vårt första nyförvärv för säsongen! Cecilie Wendell Crolly är 17 år och och har nu flyttat till Sverige ifrån Danmark där hon har spelat innebandy sen hon var 8 år. Cecilie flyttade hit till Sverige och Linköping för att gå NIU på Fria Läroverken och spelar numera i Linköping IBK.

På fritiden är Cecilie helst med vänner eller i en innebandyhall!

Välkommen till teamet Cecilie, vi tycker det här ska bli jätteroligt!!

Johanna Kulojärvi

Här har vi vårt tredje nyförvärv, Johanna Kulojärvi ifrån Boxholm där hon bor och är uppvuxen. Hon har spelat innebandy sedan hon var 7 år i Boxholms IBK men valde att lägga klubborna på hyllan våren 2019. Till vardags jobbar Johanna på förskola och har gjort det sedan hon tog studenten 2016. Hon gick NIU under gymnasietiden och har även varit ledare för flicklag i sin förening. På fritiden tränar hon crossfit, tittar mycket på serie (favoriten är Grey´s Anatomy) och umgås mycket med familj och vänner.

Hälsning från Johanna: ”Jag tycker att det ska bli jättespännande men framförallt roligt och utvecklande att få vara en del av det härliga FFG-teamet!”

Emma Svensson

Här har vi vårt andra nyförvärv för i år!! Emma Svensson som är 19 år, född i Ängelholm men flyttade till Östergötland, Ljungsbro, när hon var 3.5 år. Hon har spelat innebandy sedan hon var 6-7 år, karriären startade då i Bergs IK. I dagsläget spelar Emma i Linköping IBKs allsvenska lag. I Emma har vi en duktig innebandyspelare och ledare som i somras tog studenten ifrån NIU innebandy. På fritiden gillar hon att umgås med vänner och hon försöker även resa så mycket som möjligt.

Emma är supertaggad på en säsong med FFG och vi är jätteglada att ha dig med i teamet!

Sara Svensson

Vårt sista nyförvärv Sara Svensson, hon är 19 år och tvillingsyster med Emma. Hon är född i Ängelholm men flyttade till Östergötland, Ljungsbro, när hon var 3.5 år. Saras innebandykarriär började i Bergs IK när hon var 7 år, idag spelar hon i Linköping IBKs allsvenska lag. Även Sara tog studenten ifrån NIU innebandy innan sommaren.

Hälsning från Sara: Jag är supertaggad på att vara med i FFG-teamet! Jag hoppas på att få träffa många av era glada ansikten framöver!

Lina Finnevidsson

Här har vi en tjej som ni känner igen, Lina Finnevidsson som varit med de tidigare säsongerna. Lina är 21 år och är född och uppvuxen i Motala med sin mamma, pappa och storebror. I dagsläget bor hon i Motala tillsammans med sin sambo. Hon har började spela innebandy i Solfjäderstaden IBK när hon var 4 år och har sedan dess varit aktiv, nu spelar hon i Linköping IBKs allsvenska lag. Under sin karriär har Lina även hunnit med att representera Östergötland i SDF-SM två gånger.

Till vardags pluggar Lina till barnskötare och elevassistent.

Hälsning från Lina: Det bästa med innebandyn är glädjen och gemenskapen i laget, att man skapar allt spel tillsammans. Att få vara med ännu en säsong med FFG ska bli väldigt roligt, att träffa alla härliga tjejer och bara ha kul och spela innebandy, det kan inte bli bättre!

Ida Elofsson
Näst på tur har vi Ida Elofsson som är 21 år och bor i Linköping. Hon jobbar till vardags på IKEA. Ida har spelat innebandy i 15 år och spelar i dagsläget i Linköping IBKs allsvenska lag.
På fritiden gillar Ida att umgås med vänner och hon spelar även fotboll.

Hälsning från Ida: ”Det ska bli så roligt att vara med i FFG ännu en säsong och få träffa alla härliga tjejer igen!

Elina Norling

Här har vi Elina Norling, hon är 19 år och bor i Linghem med sin familj. Elina spelar i dagsläget fotboll i Linghems SK. där spelade hon även innebandy när hon var yngre.
I somras tog Elina studenten och har sedan dess jobbat på 3 olika ICA-butiker.

Det är så kul att ha dig med i teamet ett år till Elina!