Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Information

Sammandrag för spelare födda 2001-2006

 

Sammandrag är en dag full med innebandymatcher dit lag kan anmäla sig.

Anmälda lag delas sedan in i grupper där vi från förbundet försöker dela in lagen i så jämna grupper som möjligt. Matcherna spelas sedan under en lördag eller söndag i någon av hallarna på Gotland. Vi kommer erbjuda tre stycken sammandrag under hösten.

Sammandragen är för spelare födda 2001-2006 och arrangeras av förbundet i samverkan med föreningarna.

Anmälan: Anmälan görs senast 10 dagar innan sammandraget och kostar 200 kr per lag och tillfälle.

Alla spelare som deltar måste inneha en motionslicens som kostar 50 kr/spelare, De som spelar innebandy i någon av Svenska Innebandyförbundets serier har redan en giltig licens.

Arrangör: Varje sammandrag har en arrangörsförening, Arrangören ansvarar för att ta hand om allt i hallen såsom tidtagning (en person), matchvärd (en person). Café är valfritt om man vill ha, men vi ser gärna att man har någon typ av servering då lagen kommer att befinna sig i hallen under en stor del av dagen.

Förbundets ansvar: Förbundet delegerar ut till vilken förening som är ansvarig för varje sammandrag. Förbundet tar emot anmälningar och delar in lagen i grupper, Förbundet skickar ut inbjudningar till föreningarna. Förbundet gör spelschema och tillsätter domare.

Antal spelare: Fem utespelare och en målvakt på planen. Vi rekommenderar 6-11 spelare/lag och match.

Upplägg: De lag som är anmälda garanteras tre matcher. Matcherna spelas samma dag. Matcher direkt efter varandra kan förekomma.

Regler: Vi spelar efter Svenska Innebandyförbundets tävlingsbestämmelser.

Matchtid: 2X15 minuter Datum: Sammandragen spelas en gång i månaden fram till jul.

Speldatum: 16 oktober (Solklintshallen), 21 november (IMA) och 19 december.

Efter sista sammandraget görs en utvärdering. Och efter vad den visar fortsätter sammandragen eventuellt under våren.

Resultat: Vi redovisar resultaten på vår hemsida och i iBIS

Ålder: Spelare födda 2001-2006, ålderdsdispens kan fås, dispensansökan behöver inkomma till förbundet i samband med anmälan, detta för att förbundet skall hinna behandla aktuell ansökan innan sammandrag.

Klädsel: Varje lag måste ha enhetlig klädsel med nummer på matchtröjorna. När lag har för lika färg på matchstället är det ansvarande förening som ansvarar för att ha västar att låna ut.

Matchprotokoll: Varje lag ansvarar för att lämna in matchprotokoll med ifylld laguppställning inför varje match. Spelare och ledare ska läggas in i IBIS innan varje match.

Domare/domararvode: Förbundet tillsätter domare och fakturerar föreningarna efter spelat sammandrag. Detta sker digitalt genom att domarna ansöker om betalning i datasystemet IBIS, Föreningens kassör betalar ut till domarna senast en vecka efter spelat sammandrag. Domararvodet per match är 200 kr/match.

WO: Lag som drar sig ur mindre är fem dagar innan får betala WO-avgift på 500 kronor utöver anmälningsavgiften på 200 kr.