Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

projektanställning

Projektanställningen är tillsatt 1 april 2022. Nedan ett hej från Rina som är vår kontaktperson framåt!

Hej,

Jag vill jobba för att få fler i rörelse! Jag drivs av utveckling och förändring och kan därmed bidra med framåtanda inom detta område både professionellt och personligt. En av mina styrkor och något som jag har intresserat mig för är bemötande och beteenden och ser vikten av relationskapande för att driva förändring. Jag vill därmed att du hör av dig till mig om det är något du undrar eller vill att jag ska veta gällande Innebandyn på Gotland! Du når mig på  072-076 42 78, Rina.Muttoni@innebandy.se, Idrottenshus Färjeleden 5J eller runt om på ön nära Innebandyns verksamhet kommande året.

Innebandy var en stor och rolig del av mina ungdomsår, även om det är fotboll som jag främst varit aktiv inom. Sammanhanget som Idrotten inneburit för mig har lagt grunden för vart jag befinner mig idag och det är därför jag nu sökt mig tillbaka. Att få vara med och göra Innebandyn ännu folkligare ser jag som en möjlighet att bidra och förändra inom en arena som jag har så mycket att ge tillbaka till.

Mina främsta arbetsuppgifter som projektanställd på 50% av Innebandyförbundet på Gotland kommer att vara:

  • Ha kontakt med föreningar och skolor för att behålla nya och gamla medlemmar samt rekrytera och nyrekrytera. Med extra insats på landsort för att få fler föreningar stärkta.
  • Starta upp återstartsaktiviteter/satsningar tillexempel: aktiviteter i skolan, läger, prova-på-aktiviteter med mera.
  • Stödja samverkan inom Innebandyn för föreningar, skolor, partners och leda möten med olika aktörer som berör återstart efter corona.
  • Kvalitetssäkra att återstartsaktiviteterna går i linje med Svensk Innebandy Vill. Med inkluderande och nytänk i fokus.

Det är en projektanställning som inledningsvis är planerat att drivas under ett år, 1 april 2022- 31 mars 2023. Målsättning och mer information om aktiviteter inom projektet kommer presenteras i nyhetsbrev och på hemsidan https://www.innebandy.se/gotland löpande. Jag är även anställd resterande 50% som Idrottskonsulent/ Projektledare på RF SISU med Innebandy, Fotboll och Skolidrott som mina ansvarsområden. Titta gärna in på RF-SISUs instagram eller Facebook så finns det en kort presentation av mig den 5 april där också 😊

Ser fram emot att prata mera med dig och förhoppningsvis komma i rörelse tillsammans!

Rina Muttoni
Projektledare
Gotlands Innebandyförbund

Tel: 072-076 42 78 | E-post: rina.muttoni@innebandy.se
Besökadress: Färjeleden 5J, Visby
Postadress: Box 1030, 621 21 Visby
www.innebandy.se/gotland

Frågor om projektanställning och tjänsten kan även besvaras av:
Sofia Haglund, HR-chef, tel: 072-204 93 43
Bo Ronsten, Distriktsidrottschef RF-SISU Gotland: 070-322 05 29
Morgan Åkerblom, Ordförande Gotlands Innebandyförbund: 072- 329 51 51