Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Nu är det dags för nästa sammandragspel den 5/3

 

Nu är det dags att anmäla sig till nästa sammandragsspel för ungdomar. sista anmälningsdag är den 27/2. Här nedan är de regler som gäller.

Sammandragspel för spelare födda 2001-2009

Vad är sammandrag? Sammandrag är en dag full med innebandymatcher för ungdomar dit lag kan anmäla sig. De lag som deltar spelar 2-3 till matcher. 

Matcherna spelas Lördag den 5/3 i Södervärnshallen.   

Vi gör en nivåindelning, där lag födda 2001-2006 spelar mot varandra. Och de som är födda 2006-2009 möter varandra. 

Anmälan: Görs senast den 27/2 till adam.hallenbring@innebandy.se

Sammandraget kostar: 200 kr per lag. Alla spelare som deltar måste inneha en motionslicens som kostar 50 kr/spelare, De som spelar innebandy i någon av Svenska Innebandyförbundets serier har redan en giltig licens.

Arrangör: Gotlands innebandy förbund

Spelplats: Södervärnshallen

Förbundets ansvar: Förbundet tar emot anmälningar och tilldelar lagen 2-3 matcher. Förbundet gör spelschema och tillsätter domare.

Antal spelare: Fem utespelare och målvakt på planen. Vi rekommenderar 6-11 spelare/lag och match.

Upplägg: De lag som är anmälda garanteras minst två matcher. Matcherna spelas samma dag. Matcher direkt efter varandra kan förekomma.

Regler: Vi spelar efter Svenska Innebandyförbundets tävlingsbestämmelser. 

Matchtid: 2x15  minuter  

Hemmalag: Ansvarar för sekretariatet.

Datum: Sammandragen spelas lördag den 5 mars.

Resultat: Vi redovisar resultaten på vår hemsida och i iBIS

Ålder: Spelare födda 2001-2006 och 2006-2009 åldersdispens kan fås. Dispensansökan behöver inkomma till förbundet i samband med anmälan. Detta för att förbundet skall hinna behandla aktuell ansökan innan sammandraget.

Klädsel: Varje lag måste ha enhetlig klädsel med nummer på matchtröjorna. När lag har för lika färg på matchställen är det bortalaget som ansvarar för att ha bortaställ eller västar.

Matchprotokoll: Varje lag ansvarar för att lämna in matchprotokoll med ifylld laguppställning inför varje match. Spelare och ledare ska läggas in i IBIS innan varje match.

Domare/domararvode: Förbundet tillsätter domare och fakturerar föreningarna efter spelat sammandrag. Detta sker digitalt genom att domarna ansöker om betalning i datasystemet IBIS, Föreningens kassör betalar ut till domarna senast en vecka efter spelat sammandrag. Domararvodet är 200 kr/match.

WO: Lag som drar sig ur mindre än fem dagar innan får betala WO-avgift på 500 kronor utöver anmälningsavgiften på 200 kr (Skulle laget drabbas av covid-19 så behöver de inte betala några avgifter).

short_text    Publicerat av Morgan Åkerblom 2022-02-17, kl 23:03