Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Utvecklingskommittén

Utvecklingskommittén bildas i slutet av oktober 2020. Det var fem personer Markus Lidman Hansa/Hoburg, Daniel Helsing Hansa/Hoburg, Linda Karlsson Endre IF, Annelie Blixt RF-SISU och Adam Hallenbring från GIBFs styrelse. 

Det första utvecklingskommittén gjorde var en nulägesanlys. Där de tog reda på hur många föreningar, spelare och ledare som finns inom innebandyn på Gotland. Kommittén intervjuade sedan ledare och andra ansvariga i föreningarna. De sammanställde det de fått fram och presenterade det för ansvariga i föreningarna och GIBFs styrelse.

Utvecklingskommittén vill tillsammans med innebandyföreningarna på ön skapa förutsättningar för att innebandyn kan utvecklas och växa.
En nulägesanslys genomfördes under våren 2021 och den ligger som grund till vårt fortsatta arbete framåt.


Saker som bland annat lyftes i nulägesanalysen:
Hallklimatet, utbildningar för ledare och domare, hur vi ska jobba med att behålla ungdomar, rekrytering av ledare, hur får vi föräldrar att bli engagerade, hur får vi fler barn att spela innebandy och vikten av hur GIBF kommunicerar.


Utvecklingskommittén har för avsikt att skapa träffar där innebandyintresserade tillsammans pratar innebandy och driver utvecklingsfrågor framåt. En första träff kommer att bli 20/11 2021 där vi önskar att det goda samtalet om innebandyns framfart på Gotland ska få frodas och att nya spännande tankar föds.

Välkommen du som brinner för innebandy!

Vill ni veta mer kontakta Linda Karlsson styrelsens representant i utvecklingskommittén. 

Den 20/11 har utvecklingskommittén bjudit in Gotlands alla innebandymänniskor till att prata vidare kring utveckling av Gotländsk innebandy. 

På Suderby herrgård kl 09.30-13. 

Alla som kommer bjudas på fika och lunch.

Alla som kommer och vill bjuds på gratis entré till Visby IBK-Onyx kl 17

Anmälan gör senast den 15/11 till annelie.blixt@rfsisu.se

Utvecklingskommittén:

Linda Karlsson GIBF styrelse
linda.karlsson@innebandy.se, 070-244 42 64 

Annelie Blixt RF-SISU
annelie.blixt@rfsisu.se, 070-494 69 99

Åsa Ström Föreningsrepresentant
asa.strom@visbyibk.com, 070-218 96 79