Uttagningsprocess

Har man nominerats till Distriktslaget är man garanterad att få deltaga på totalt 3 stycken samlingar. Därefter kommer våra Distriktslagsledare att banta ner truppen till totalt 40 spelare. Blir man uttagen även där så följer tre nya samlingar. Därefter bantas truppen ner till totalt 25 spelare, detta sker innan sommaren. Dessa 25 spelare kommer sedan att ha ett visst antal samlingar under hösten innan den slutgiltiga SM-Truppen fastställs.

SDF-SM Truppen kommer att bestå av totalt 20 spelare.  

 

Viktigt att tänka på!
De spelare som inte kommit med i denna 25-trupp skall inte ge upp hoppet helt och hållet. Detta är en preliminär trupp som inte är låst på något sätt. De spelare som i dagsläget är uttagna måste givetvis se till att närvara på samlingarna och göra sitt absolut yttersta. Våra ledare har möjligheten att byta ut spelare som inte närvarar, både fysiskt men även mentalt. Man kan inte komma till en samling och gå på halvfart, det är helt oacceptabelt.  

Kan man EJ närvara på distriktslagssamling SKALL man meddela detta genom att skicka ett mail till linus.tengvall@innebandy.se 

Övriga frågor från spelare, ledare och föräldrar gällande distriktslaget tas med Förbundskaptenerna för Distriktslagen.