Föreningskonferens i Linköping 17–18 februari 2023

Publicerad
Generell Konferensbild Glad Man

Hej alla innebandyvänner!
  
Örebro Läns Innebandyförbund tillsammans med RF-SISU Örebro bjuder in alla innebandyföreningar i länet till en föreningskonferens i Linköping 17–18 februari 2023. Alla föreningar i länet får denna inbjudan där ordförande/anställd plus en till från respektive förening, är varmt välkomna att delta.

 

Vi kommer bland annat att prata om:

  • Hur vi blir fler aktiva och får fler att stanna inom innebandyn
  • Hur vi utvecklar innebandyn i länet
  • Seriestruktur/DM

Förutom detta kommer vi även att träffa representanter från Linköpings Innebandyklubb såsom huvudtränaren för deras SSL-lag (herr) samt klubbchefen. I samband med detta kommer vi även att titta på matchen mellan Linköping och Falun i Svenska Superligan som spelas denna helg. Som kuriosa kan ju tilläggas att det finns flertalet Örebrokopplingar i båda lagen!  

 

Avresa fredag den 17/2 kl 17:15 med buss från Idrottens hus på Karlsgatan 28. Hemresa efter matchen och vi beräknar att vara tillbaka i Örebro lördag 18/2 runt kl. 22:00

 

Följande ingår:

  • Bussresa tur och retur.
  • Middag kväll fredag 17/2
  • Övernattning på Quality Hotel Linköping (dubbelrum)
  • Frukost lördag 18/2
  • Lunch lördag 18/2
  • Middag lördag 18/2
  • Matchbiljett till Linköping-Falun

 

Kostnaden för detta är endast 300kr per person som varje förening blir fakturerad dvs. 600 kr. Är man intresserad av ett singelrum så tillkommer en kostnad på cirka 250kr.

 

Konferensen är ett samarbete med RF-SISU Örebro Län. Kostnaden för konferensen är subventionerad med stöd från oss (ÖLIBF) och RF-SISU Örebro län. För att subventionera kostnaden kommer ni som förening få ett projektstöd via RF-SISU Örebro Län som motsvarar kostnaden som vi på ÖLIBF kommer att fakturera er.

 

Anmälan görs till martin.stockhult@innebandy.se eller till henrik.axling@innebandy.se.

 

Sista anmälningsdag är 15 januari 2023.

Hoppas ni vill följa med på vad vi hoppas blir ett både lärorikt och inspirerande evenemang som vi tror kan bli ett bra tillfälle för givande diskussioner om hur vi tillsammans kan stärka och utveckla innebandyn i Örebro län!

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

 

Vi ses den 17/2.

 

Henrik Axling                                    Martin Stockhult                              Lucas Forsberg

Dela
Samarbetspartners
Puma
Laget.se
Oxdog
TSreklam
Klubbteamet
8190

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS