Pojkar-06:

En möjlighet att utvecklas som individ och spelare tillsammans med andra innebandyintresserade ungdomar från olika föreningar i distriktet. Detta ska ses som en kompletterade spelarutveckling till den som sker i spelarens hemmaförening.

Ansvariga för laget:

Laget har en ansvarig förbundskapten - Henrik Jonth, samt två assisterande förbundskaptener i Fredrik Söderlund och Peter Eskelind.

Kontaktuppgifter:

Henrik Jonth: Mobil: 070 - 292 13 35

Fredrik Söderlund: Mobil: 070 – 003 79 43

Peter Eskelind: Mobil: 070 - 304 27 77

Verksamheten - Pojkar födda 2006:

Här (hämta infoblad nedan) kan du se den planerade verksamheten för pojkar födda 2006 som sträcker sig över säsongen 2022/23, med siktet inställt på SDF-SM som avgörs i januari 2023. Observera att en del av verksamheten startar redan i maj månad, i slutet av vårsäsongen 2021/2022.

Den öppna träffen som inleder är öppet för ALLA innebandyintresserade ungdomar som är licensierade i Västernorrland. Pga pandemin så har verksamheten kommit igång senare än tänkt och därför kan vi inte ha fler öppna träffar innan det är dags för att ta ut en trupp. Se bladet nedan för mer detaljerad info.

I informationsbladet kan du läsa om:

- Planerade träffar/upplägg för säsongen 2022/23.

- Information om hur man anmäler sig/betalar.

- Kontaktinformation vid frågor.

Informationsbladet hämta du här - klicka på mig!

Informationsflöde:

Samlad information kan hittas på hemsidan under rubrik "Spelarutveckling Team Västernorrland". När vi lägger ut nyheter, som bör uppmärksammas, så sker det som nyhet på hemsidan, och samtidigt på vår facebook (Västernorrlands Innebandyförbund). När verksamheten är i gång kan förbundskaptenerna/ansvariga ledare, och kansliet, kommunicera andra vägar om så först meddelats deltagaren (t.ex. e-post, sms, chatgrupp etc).

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS