Kursledare sökes inför säsongen 24/25

Publicerad
Kursledare A
Västernorrlands Innebandyförbund söker dig som vill vara med och bidra till utbildning och utveckling av våra ledare i distriktet! Vi har ett gäng duktiga kursledare i distriktet, men behöver bli ännu fler då det är tufft att hinna med på de få som finns idag. Så läs vidare och skicka in din intresseanmälan till oss!
Vi behöver just dig som kursledare för de olika utbildningarna som vi erbjuder våra ledare ute i föreningarna. Självklart får du en kursledarutbildning (KLU) och tillgång till material innan du ska hålla i utbildningarna.
Kommande säsong finns ett gäng olika utbildningar som du har möjlighet att hålla i: Grundutbildning Barn/Ungdom, Grundutbildning Junior/Senior, Steg 1 Grön, Blå, Röd, Svart, Steg 2 Röd. Dessutom finns licensfortbildningarna: Knäkontroll, Innebandyfys, Träningsplanering och Lekens betydelse. Utöver dessa finns också Steg 1 Röd Målvakt samt Steg 1 Svart Målvakt (där har vi kursledare). 

Det vi söker hos en kursledare är någon som är pedagogiskt lagd, känner sig trygg att prata inför grupp, är lyhörd för gruppens frågor, nyfikenhet och behov, samt har lätt för att sätta sig in i innebandyns material. Du kan själv vara med och påverka vilka kurser du önskar hålla. Vi ser gärna sökande från olika platser i distriktet och både kvinnor och män.Som kursledare får du ett kursledararvode för varje utbildning du håller. Du kan också få reseersättning om du reser en längre sträcka för att hålla en kurs.🚗 Dessutom får du kläder att representera förbundet i när du håller utbildningar. Ett bra extraknäck och en riktigt bra erfarenhet att ha på ditt CV! 

Är du intresserad av kursledarrollen, skicka då ett mejl till miriam.maul@innebandy.se och berätta lite om dig själv, din eventuella innebandybakgrund och vilka kurser du är intresserad av att hålla. Västernorrlands IBF står för utbildningskostnaderna för dig, med motkravet att du håller i några utbildningar under kommande säsong, under perioden augusti-april. Sista dag för intresseanmälan/ansökan är 15/2-2024 då kursledarutbildningen hålls sen vår.

Ta chansen - var med och bidra till utveckling och utbildning du också!🌟

För att vara kursledare behöver du gå en kursledareutbildning som förbundet bekostar. I år är den inplanerad till 31 maj - 2 juni, på Bosön. Från och med 2024 kommer det att vara obligatorisk närvaro på KLU för att vara kursledare. Visst enklare förarbete och efterarbete kan tillkomma.
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS