Tre snabba med Johan Sandahl: "Vi har kommit närmre föreningarna"

Publicerad
Sandahl
Snart kan vi lägga år 2023 bakom oss. I väntan på att nya kapitel ska skrivas låter vi Johan Sandahl, ordförande i Skånes Innebandyförbund, styra in oss mot 2024.
Summera kort och gott 2023. Vad har Skånes Innebandyförbund åstadkommit?

– Den stora delen som vi i styrelsen är extra nöjda med är att vi känner vi kommit mycket närmare våra föreningar 2023. Vi har haft det som ett fokusområde och som förbund så är det centralt för oss att vi har föreningarna med oss, något som vi upplever vi fått god respons på och att vill fortsätta med 2024. Vi är till för dem! 

Vad kan vi förvänta oss av 2024?

– VM är ju såklart det första som kommer upp med allt vad det innebär. En otrolig möjlighet för skånsk innebandy att rida på detta evenemang för att stärka innebandyn så vi blir och behåller fler, ökar intresset kring sporten samt en kompetensutvecklas av allt som ett arrangemang på den nivån innebär.

– Till nästa säsong sker ju även en stor serieomläggning på förbundsnivå som kommer påverka våra föreningar som är där eller precis under och hur vi ska stötta lagen kring det. Även vår nya regionala Damserie med Halland och Göteborg som startar nästa säsong.

Hur ser ditt nyårsfirande ut?

– Jag beger mig "hem" till Växjö och Småland där jag kommer ifrån för att fira med vänner och familjen. 


Avslutningsvis vill jag passa på att tacka alla inom skånsk innebandy för detta år!

Publicerad av Wilhelm Nilsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS