TRÄNARSEMINARIUM

Publicerad
Föreläsning HEMSIDA
Tisdagen den 2 april erbjuder vi en digital idrottspsykologisk föreläsning på temat ”prestation”. Föreläsningen är en del av utbildningsinnehållet för vårt tränarnätverk* som vi nu väljer att alla som vill får ta del av.

Föreläsare för kvällen är Karin Moesch som till vardags jobbar som idrottspsykologisk rådgivare med uppdrag för b.la Riksidrottsförbundet och Malmö Idrottsakademi. Karin har även jobbat nära damlandslaget (innebandy) som nyligen tog sitt nionde raka VM-guld.

Föreläsningen är gratis och öppen för alla som är intresserade. Ni anmäler er och så kommer vi att skicka ut en möteslänk på förmiddagen den 2/4.   

Föreläsningen erbjuds digitalt via ”teams” och tyvärr utan möjligheten till att ställa frågor, den möjligheten ges endast exklusivt för deltagarna som är på plats. Tänk på att både kamera och mikrofon ska vara avstängt under hela föreläsningen.  

 

När:               Tisdagen den 2 april  

Tid:                Seminariet börjar 18.00 och slutar 19.30  

Var:               Digitalt via Teams   

Ämne:           Prestation  

Föreläsare:    Karin Moesch  

 

Anmälan
Anmäl dig via vår hemsida senast måndagen den 1 april. Anmäl dig här!

Seminariet är subventionerad av projektmedel, därför kan vi hålla nere avgifterna.  

 
*Skånskt tränarnätverk är ett utvecklingsprojekt som vi har drivit under säsongen där nio ambitiösa tränare har fått möjlighet till extra kompetensutveckling som komplement till innebandyns ordinarie utbildningar. Innehållet under säsongen har b la varit taktik, innebandyns träningslära, löpteknik, ledarskap, statistik & scouting, Sideline Sport och nu idrottspsykologi.         

Publicerad av Mikael Jeppsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS