Summering av årets första föreningsträffar

Publicerad
Liggande_logga
Skånes Innebandyförbund har under de senaste veckorna mött föreningarna i Bjärred, Höör och Munka-Ljungby. Möten som vi hoppas att ni har glädje av nu när ni är tillbaka i era föreningar. Här kommer en sammanfattning om vad vi pratade om. Hoppas vi ses i sommar igen!
Skånes Innebandyförbund är nu klara med årets tre första föreningsträffar. Hela 28 föreningar medverkade och diskussionerna gick varma. Många bra och kloka inspel lyftes för att nå dit vi alla vill – att lyfta Folksporten till nya höjder.

Syftet till varför träffarna anordnas är att ge föreningsrepresentanterna en chans att ge förslag, ställa frågor, nätverka och diskutera med andra föreningar och Skånes Innebandyförbund. Gemensamt för träffarna var framförallt att representanterna fick komma med förslag för hur vi tillsammans kan göra innebandyn mer kamratlig, som går under kampanjen "#Schysstinnebandy".

Vidare diskuterades "Effektiv speltid" som ska ligga till grund för huruvida reglementet kring stopptid eventuellt ska införas. Samtliga föreningar har själva fått ge sin röst på vilken/vilka nivåer som bör ha det. Skånes Innebandyförbund återkommer med ett resultat så snart sammanställningen är avklarad.

"Får en boost tillbaka"

Därutöver har vi också presenterat allmännyttig information som berör föreningarna i stort. Vi påminner er återigen om verktyget Vår förening vill, Svensk Innebandys kommande digitala föreläsningar och att anmälan för att ansöka om föreningsstöd nu är igång. Glöm heller inte bort våra kommande utbildningar som främst riktar sig till dig som är tränare eller domare.

– Man får alltid en liten boost och mer energi att ta med sig tillbaka till föreningen. Från vår träff tog jag med mig årshjulet, som vi i styrelsen har jobbat med. Nu ska vi även sätta upp detta till ledare så dom vet vad som händer under året, summerar Bromölla IBK:s Jocke Assarsson.

Save the date! Nästa gång vi ses är på årsmötet den 18 juni. Mer information kommer inom kort.

Publicerad av Wilhelm Nilsson, wilhelm.nilsson@innebandy.se.

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS