Skånes Innebandyförbund höll halvårsträff

Publicerad
VÄLKOMMEN HEMSIDA
I förra veckan samlades Skånes Innebandyförbund för att gå igenom året som har gått och vad som händer framöver.

Den kalla decemberluften vinde utanför Malmö Arena, men vad gjorde det när mysfaktorn i lokalen var på högsta nivå. Som vanligt var det en väldigt positiv stämma av var vi står i viktiga frågor för skånsk innebandy och roligt att samlas, styrelse och personal, för en dialog om verksamheten.

Skånes Innebandyförbunds halvårsträffar är viktiga sammankomster för att bedriva verksamheten och dess kärna framåt. För att säkerställa att allt går planenligt har vi goda uppföljningar, liksom vid även det här tillfället när vi träffades.

– Den här typen av träffar är en väsentlig del i att såväl styrelse som personal har en övergripande bild av att vi gör det som föreningarna fastställde i vår verksamhetsplan på årsmötet i juni. I säsongens verksamhetsplan finns åtta prioriterade satsningar och det gäller att löpande följa upp att alla dessa satsningar går enligt plan. Det är också bra att styrelsen och personalen har en gemensam bild av vad resterande säsongen kommer innehålla, säger Skånes Innebandyförbunds verksamhetschef Henrik Paulsson.



Framtiden då? Värt att känna till för föreningarna är att vi kommer hålla tre föreningsträffar som sker i början av 2024.

– Vi pratade bland annat en del om innehållet på de tre föreningsträffarna som ska genomföras under januari/februari. Dessa föreningsträffar är en viktig del i vår relation med föreningarna, inte minst är det bra tillfällen att lyssna på vad föreningarna tycker i de många frågor som berör skånsk innebandy. Jag uppmuntrar verkligen alla föreningar att delta på träffarna, inbjudan är utskickad, så det är bara att anmäla sig redan idag, berättar Henrik Paulsson.

Publicerad av Wilhelm Nilsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS