SKÅNELAGET POJKAR 16

Publicerad
SKÅNELAGET P16 HEMSIDA
Nu har ledarstaben för Skånelaget Pojkar 16 med Distriktlagskapten Richard Träff i spetsen tagit ut det slutgiltiga laget som ska representera Skåne vid Distrikts-SM i Umeå den 4 – 7 januari 2024. Truppen består av 18 spelare från åtta olika klubbar. 

Laget kommer förbereda sig med träningar, träningsmatcher och en träningsturnering mot några av våra närliggande distrikt innan det bär av mot Umeå och Distrikts-SM. Skåne är lottade i samma grupp som Västerbotten, Södermanland, Jämtland-Härjedalen och Östergötland.

”Vi har nu tagit ut spelarna som ska få äran att representera Skåne på Distrikts-SM. Vi ledare känner oss trygga med att vi har tagit ut en trupp som besitter alla de kvaliteterna som krävs för att kunna gå långt under turneringen. Vi har mycket individuell kvalité toppat med ”lungor”, inställning och en kämpaglöd som kommer kunna ge det där lilla extra som krävs i slutet av turneringen." Kommenterar Distriktlagskapten Richard Träff  *Reds anm: Skånelaget för Flickor 16 kommer att presenteras onsdagen den 11 oktober.  


Publicerad av Mikael Jeppsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS