Rekrytera fler tjejer - En inspirationsföreläsning

Publicerad
Rekrytera Fler Tjejer Hemsida

Är er förening underrepresenterad på tjejsidan? Funderar ni på ”nycklar” till hur man ska få fler tjejer att börja spela innebandy? Är era träningsgrupper för tjejer känsliga för avhopp? Ja frågorna är många och ni är långt ifrån ensamma! 

Nu bjuder vi in till en inspirationsföreläsning om hur Skånes största innebandyförening jobbar med sin tjejrekrytering. Föreläsningen riktar sig till tränare/ledare, ungdomsansvariga, anställda och förtroendevalda, ja alla helt enkelt! Kanske just ni kan få med er några konkreta tips att implementera i er klubbs rekryteringsarbete? Efter föreläsningen ser vi det heta SSL-derbyt mellan Malmö FBC och IBK Lund Elit. 

 

När:          
Fredagen den 8:e mars

Var:          
”Biblioteket”, Baltiska hallen (Malmö, Eric Persons väg). Gå förbi entrén till matchen och så är lokalen längst ner på hörnet av Baltiska hallen. Vi har en flagga utanför!

Tid:          
17.45 – 19.00 (matchen börjar 19.00 och är slut ca 21.00

Föreläsare är Johan Malmbjer och Andreas Barth. Johan är Klubbchef i IBK Lund och med mångårig erfarenhet av rekrytering. Johan också själv ledare för ett flicklag födda 2014/2015 och Andreas ledare flickor födda 2012/2013, bägge trupperna har närmre 30 spelare.      


I samband med föreläsningen serverar vi fika och för den som sen är hungrig är grillen redo!


Föreläsningen (inkl matchen) är gratis men det finns ett begränsat antal platser och därför tar vi emot maximalt två representanter per förening.


Sista anmälningsdag är onsdagen den 6:e mars, först till kvar gäller och ni anmäler er här!  


Välkommen!

Publicerad av Mikael Jeppsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS