RAPPORT FRÅN ÅRSMÖTET

Publicerad
Rapport Från Årsmöte (1)
I måndags genomförde Skånes Innebandyförbund ordinarie årsmöte och här kommer en rapport om kvällens viktigaste händelser.


HÖGT DELTAGANDE
Hela 26 föreningar var representerade med en eller två personer, så det var en minst sagt fullsatt lokal där några fick finna sig med en ståplats. Närvarande föreningar utgör 67% av alla licenser i Skåne så en tydlig bekräftelse på att detta var föreningarnas möte, mycket glädjande och stort tack alla för ert engagemang.

ORDFÖRANDEKUPP & VALBEREDNING
Peter Tallinger (styrelseledamot i RF-SISU Skåne) valdes till mötesordförande och såg till att hålla i ordning på mötet under lättsamma former. Höjdpunkten var när han ”kuppande” in sittande valberedning (Anders Nilsson, Andreas Skog och Anders Nåfält) till en ny mandatperiod!

VÄLFYLLD & STARK STYRELSE
Redan styrelserutinerade Henrik Wetterlund, Marie Ålund, Jan-Olof Andersson och Thomas Önnevik valdes in på två år. Henrik och Marie har ju suttit i SKIBFs styrelse ett tag nu medan Jan-Olof och Thomas kom in som adjungerande vid det extra årsmötet i vintras. Som sista pusselbit valdes Joel Olofsson och han kommer b la att bidra med erfarenheter från den internationella innebandyn.  

*Ordförande Johan Sandahl samt ledamöterna Björn Gyllensjö, Emmy Nilsson och Timmy Renud har ett år kvar av sina mandatperioder. 

VERKSAMHETSPLAN
Här kommer ett axplock av vad vi har att se fram emot under säsongen. 

  • EFT 10-12 november
  • Skånes Innebandyförbund fyller 40 år den 8:e november


Projekt och satsningar:

  • Trygg och schysst skånsk innebandy
  • Stärka och utöka domarkåren
  • Kommunikation
  • Lilla VM
  • Tränarnätverk


MOTION - LIVERAPPORTERING
Från och med nu gäller det obligatoriskt liverapportering vid matcher arrangerade av SKIBF där man räknar resultat. Detta efter att mötet biföll Lönsboda IBKs motion om detta tillägg i tävlingsföreskrifterna.

MOTION - EFFEKTIV SPELTID
Både Lönsboda IBK och Bromölla IBK hade lämnat in motioner om att införa effektiv speltid i alla serier med resultaträkning. Mötet beslutade att ge styrelsen i uppdrag att ansvara för att en utredning av effektiv speltid görs och lämna förslag inför säsongen 24/25.

UTMÄRKELSER
Efter mötes formalia var det sen dag att dela ut individuella utmärkelser och du kan läsa mer om det här:

Årets prestation

https://innebandy.se/skane/nyheter/arets-prestation

Årets domare

https://innebandy.se/skane/nyheter/arets-domare

Årets damspelare

https://innebandy.se/skane/nyheter/arets-damspelare

Årets herrspelare

https://innebandy.se/skane/nyheter/arets-herrspelare



”Först ett stort tack till alla föreningar som deltog och att säkerställa vi har en bra förankring i de beslut som togs. Vill välkomna Joel in i styrelsen tillsammans med Jan-Olof och Thomas som nu är med fullt ut. Nu står vi redo för att genomföra vår fyrtionde säsong som förbund på bästa sätt. Jag vill avsluta med att önska föreningarna och alla inom förbundet en trevlig sommar och ser fram emot kommande säsong”

 

/Johan Sandahl, ordförande Skånes Innebandyförbund

Publicerad av Mikael Jeppsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS