Fira VM-guldet med Ellen Rasmussen och VM-bucklan 14 januari

Publicerad
Världsmästarna På Turné VM Pokal Innebandy
Nyligen vann damlandslaget sitt historiska 9:e raka VM-guld och det 11:e genom tiderna. Nu har du chansen att träffa vår skånska landslagsstjärna Ellen Rasmussen och få hålla i VM-bucklan när den ger sig ut på turné.
- Turnén är en bra möjlighet för oss att fira våra VM-hjältar och att kunna dela firandet och bucklan med spelarnas föreningar och alla supporters runtom i Sverige, säger Sofie Andersson, landslagschef på Svensk Innebandy.

När blågult besegrade Finland med 6-4 i VM-finalen i Singapore innebar det ett historiskt nionde raka VM-guld, det vill vi fira! Därför kommer nu VM-bucklan ge sig ut på en turné för att fira guldet.

- Vi är så klart oerhört glada att kunna få till turnén i år igen. Att det blir VM-guld varje år är inget vi kan ta för givet. Turnén är en bra möjlighet för oss att fira våra VM-hjältar och att kunna dela firandet och bucklan med spelarnas föreningar och alla supporters runtom i Sverige, säger Sofie Andersson, landslagschef på Svensk Innebandy.

Turnén startar redan nu på söndag och fortsätter sedan med sju stopp i sju olika städer där våra VM-hjältar spelar till vardags. Bucklan och firandet kommer ta plats i samband med olika matcher i SSL och slutspelet i Svenska Cupen. Den 14 januari kommer turnén till Skåne då Malmö FBC möter Endre i SSL.

I samband med turnén har du möjlighet att fotograferas med VM-bucklan, tävla om två signerade VM-matchtröjor och få autografer av och bilder med VM-spelarna efter matcherna!

Trophy Tour görs tillsammans med Svensk Innebandys huvudpartner OBOS. 

Se datum för turnén här nedanför:
Plats Datum Match
Täby 2023-12-17 Täby - Karlstad
Visby 2023-12-29 Endre - Falun
Falun 2024-01-04 Falun - Thorengruppen
Kalmar 2024-01-07 Kalmarsund - Warberg
Göteborg/Mölnlycke 2024-01-10 Pixbo - Rönnby
Malmö 2024-01-14 Malmö – Endre
Västerås 2024-01-19 Västerås Rönnby - Thorengruppen
Umeå 2024-01-21 Thorengruppen - Warberg

Publicerad av Lisa Eskils

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS