FCH vs MULLSJÖ I SVENSKA SUPERLIGAN

Publicerad
SSL Omg14 Copy
I en sann julanda, välkomnar FCH alla innebandyföreningar i Skåne till en oförglömlig innebandyupplevelse. Den spännande matchen mellan FCH och Mullsjö i Svenska Superligan kommer att äga rum i Helsingborg Arena – Sveriges modernaste arena för innebandy.

Detta är ett unikt tillfälle för din förening eller lag att uppleva högklassig innebandy på nära håll. Biljetter är nu tillgängliga för bokning, och vi uppmuntrar alla att ta del av detta fantastiska evenemang. Föreningar som närvarar kommer att få speciell uppmärksamhet under matchen i arenan.

Det blir inte bara en spännande match! Alla lag som anmäler sig före den 8 december kommer även att delta i en utlottning. Vinnaren får en exklusiv möjlighet att delta i ett träningspass med spelarefrån FCH:s SSL-trupp. En fantastisk chans att lära sig från de bästa och förbättra era egna speltekniker.

Efter matchen fortsätter firandet med ett julmingel där alla SSL-spelare från FCH kommer att närvara. Det blir en perfekt möjlighet för autografer, foton och att dela en stund med era innebandyidoler.

Vi ser fram emot att dela denna magiska julstämning med er. Kom och stöd FCH, upplev toppklassig innebandy och delta i våra festligheter! Matchstart 15:00

Anmäl ditt lag idag och var en del av denna unika julupplevelse med FC Helsingborg:  


Anmäl ditt lag här!Publicerad av Mikael Jeppsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS