Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Motionsserie

Motionsserier

 

Under våren 2022 kommer Skånes Innebandyförbund dra igång motionsserier i sammandragsform. Våren blir en testomgång för att därifrån sen ta sikte på säsong 2022/2023. Upplägg för hur motionsserierna kommer gå till finns i pdf-dokument här till höger.

Deltagande blir kostnadsfritt under vårsäsongen. Dock behöver spelare inneha motionslicens för att delta. Motionslicens kostar 50 kr.

Fyll i intresseanmälan i formuläret via länken här: https://forms.gle/LJjDXvyDfyVB7z3L8 .

Vi behöver ha in er intresseanmälan senast 30 november.

Frågor och funderingar? Maila Sarah Jaxell.

________

Motionsserier är ett sätt att erbjuda organiserad innebandy men som motionsform och för att ha roligt tillsammans. I en motionsserie möter ni andra motionslag i samma kommun och/eller region. 

Upplägg definieras innan seriens start och inom serien - antal spelare per lag, speltid, antal matcher per säsong och när slutspel ska ske. 

Eftersök spelare bland medlemmar, föräldrar, vänner och gör tydligt att alla kan vara med. 

Genom att göra innebandy tillgänglig för fler tar vi ett samhällsansvar och kan på flera sätt bidra till ökad folkhälsa.

 

Motionslicens

Motionslicensen är till för alla de som spelar innebandy på motionsnivå i förening. En licens kostar 50 kr och inkluderar en spelarförsäkring som gäller såväl på träning som vid matcher. 


Läs mer om licensen och försäkringen här.

......

Upplägg motionsserier våren 2022

Det finns sökbara medel för denna satsning

Kontakta oss om motionsinnebandy

Sarah Jaxell
Tfn: 010-476 57 40