Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Vi söker fler ungdomar till vårt ungdomsråd!

Vill du få möjligheten att utmärka dig i ditt CV för framtida jobb? Bli förberedd för ett arbete i en styrelse eller förening/förbund framöver? Vara med i ett ungdomsförbund inom skånsk innebandy?

Missa då inte chansen att vara med i Skånes Innebandyförbunds nystartade ungdomsråd. Vi söker dig mellan 15-19 år.

Under våren 2019 beslutade Skånes Innebandyförbund att skapa ett ungdomsråd som ökar er ungas inflytande och ansvar inom skånsk innebandy. Svensk Innebandy står inför ett antal mål och utmaningar och dessa tror vi ni ungdomar kan hjälpa oss med. 

I vårt ungdomsråd kommer ni ingå i vårt förbund där ni kommer få ha er egen verksamhet som en form av ungdomsförbund. Ni kommer vara med i ett team tillsammans med andra likasinnade ungdomar och med Skånes Skolidrottsförbund som är experter på vad ni ungdomar har för behov.

Ni kommer bli erbjudna bland annat utbildningar inom ungt ledarskap, vara med på styrelsemöten, ta över sociala medier, vara med olika inspirationsforum där ni får chans att träffa vänner för livet och utbyta erfarenheter tillsammans med andra ungdomar som är i samma situation som er, vara ute hos föreningar med olika uppdrag och mycket mer!

Ungdomsrådet består idag av 6 stycken ungdomar från våra olika föreningar runtom i Skåne och vi söker nu ännu fler!

 

Vill ni vara med i vårt ungdomsråd kontaktar ni Ida Fjällmyr på: ida.fjallmyr@innebandy.se, tfn: 040 - 600 59 62

Glöm heller inte att vårt ungdomsråd finns under Ungdomsråd på vår hemsida som ni hittar här

short_text    Publicerat av Ida Fjällmyr 2019-10-15, kl 09:11