Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Skånes Innebandyförbund söker Spelarrekryterare

Till säsongen 22/23 kommer Skånes Innebandyförbund erbjuda distriktets föreningar hjälp med att genomföra skolbesök och prova-på-träningar för att rekrytera nya innebandyspelare. Nu söker vi dig som brinner för innebandy och kan inspirera barn i rollen som spelarrekryterare i Skåne.

Om rollen
I rollen som spelarrekryterare på Skånes Innebandyförbund blir du anlitad för att genomföra en ny tjänst vi erbjuder föreningarna från och med säsongen 22/23. Uppdraget innebär att besöka skolor på dagtid för att visa innebandy samt genomföra prova-på-träningar tillsammans med föreningarna. Syftet är att rekrytera nya killar och tjejer runt om i Skåne som vill börja spela innebandy.

På skolbesöken bokas du in för ett besök på en idrottslektion för att berätta om och visa upp innebandy som representant för skånsk innebandy. Under skolbesöken bjuds barnen även in till prova-på-träning med den förening som initierat besöket. Prova-på-träningarna genomför du som spelarrekryterare tillsammans med representanter för föreningen.

Satsningen kommer i första hand rikta sig mot grön och blå nivå, vilket innebär att spelarna du träffar i rollen kommer vara mellan 7 och 12 år.

Läs mer om rollen som Spelarrekryterare och ansök här.

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2022-05-02, kl 10:33