Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Serieindelningar 21/22

Tävlingskommittén har nu fastställt serieindelningen för 21/22.

Vi har försökt att tillgodose inkomna önskemål/synpunkter från den preliminära serieindelningen i största möjliga utsträckning.

Fr o m nu går det inte att efteranmäla eller flytta på lag annat än i mån av plats.

Undantaget är E-klasserna på röd nivå samt blå nivå som är preliminära fram t o m fredagen den 11 juni. Detta därför att vi har fått indikationer på att det finns lag/föreningar som inte har varit medvetna om att b- och c-klasserna på blå nivå nästa säsong kommer att spelas 4 mot 4. 

Gällande röd nivå så har vi fått en del synpunkter på indelningen i Pojkar A och Pojkar C. Vi har därför valt att att dessa klasser ska spelas i enkelmöte under hösten och serierna kommer därefter att nivåindelas inför vårsäsongen.

På seniornivån har förfrågningar gått ut till anmälda D3- och H4-föreningar om spel i D2 respektive H3. Tävlingskommittén har beslutat att att flytta upp samtliga lag som aviserat intresse (FBC Engelholm B och Malmö FBC C till D2 samt Malmhaug IBF B, Frosta IBF och IBK Osby till H3). Örkelljunga IF har ansökt om spel i H3, vilket ej beviljats av TK. De har i nuläget inte bestämt sig för om det blir spel i H2 eller H4 och har därför beretts plats i båda serierna. Eventuellt uppkommen vakans i H2 kommer ej att tillsättas.

Vi återkommer preliminärt under vecka 25 med serielottningar.

På dessa länkar hittar ni serieindelningar för 21/22.

Serieindelning 21/22 junior/senior (fastställd)
Serieindelning 21/22 röd nivå - (E-klasserna preliminära, övriga serier fastställda)
Serieindelning 21/22 blå nivå - (preliminär)
Serieindelning 21/22 grön nivå (fastställd)

short_text    Publicerat av Peter Dahlberg 2021-06-08, kl 15:10