Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Nu söker vi instruktörer för Floorball Fitness

Under hösten har Sport Fitness med sin idrottspecifika inriktning Floorball Fitness dragit igång! För att ha möjlighet att nå ut till så många föreningar som möjligt framöver söker vi nu fler instruktörer som vill engagera sig i konceptet Sport Fitness.


Sport Fitness är ett paketerat träningskoncept för idrottsföreningar som vill utveckla sitt träningsutbud och bredda sin målgrupp. Ett komplett och enkelt träningskoncept för alla som vill testa idrott, men även den som vill stanna kvar i eller komma tillbaka till idrotten och dess gemenskap. Konceptet bygger på Puls - Power – Play. Deltagaren får upp pulsen, stärker sin kropp och får spela, spela, spela. Effektivt och genialiskt! Träning och glädje står i centrum och bidrar till den gemenskap som föreningslivet erbjuder.

Som instruktör är du ute i föreningar runt om i Skåne och pratar om Floorball Fitness och om hur det kan läggas upp i föreningens verksamhet. Du kommer även att hålla i 2-3 pass per förening. Du ska på ett engagerat vis förklara och marknadsföra träningskonceptet samt leda pass för olika typer av grupper. Du ska kunna visa på enkelhet i planering och upplägg av pass samt peppa deltagarna under träningen. Du får arvode för dina uppdrag samt en instruktörsutbildning. 

Vi ser gärna att du har eller har haft någon typ av tränarroll sedan tidigare. Körkort kan vara bra, men är inget krav.

Du kommer bli en del av ett roligt och enkelt träningskoncept som ger fler möjlighet till idrottande. Följ med oss och visa på att idrott faktiskt passar för alla!

Är du intresserad? Hör av dig med ett mail till sarah.jaxell@skanskidrott.se

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2019-11-13, kl 13:02