Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Ledare till Spelarutvecklingen

Vi söker nu fler ledare till vår spelarutveckling för att fortsätta utveckla denna del i vår verksamhet.

Inför denna säsong gjordes ett omfattande arbete med att ta fram träningsplanering och teori med syfte att kvalitetssäkra våra spelarutvecklingssamlingar och arbeta för att göra dem till Sveriges bästa. En röd tråd mellan samlingarna på respektive åldersnivå samt mellan åldersgrupperna skapades i samarbete med bland andra Mikael Karlberg och Robin Nilsson. 

Vi önskar nu få in fler ledare till vår spelarutveckling för att fortsätta utveckla vår verksamhet inom spelarutvecklingen. Med fler ledare på plats på samlingarna kan spelarna få mer hjälp och tips kring sitt innebandyspel. Vi önskar även få in fler ledare som kan hjälpa våra målvakter på varje samling.

  • Vi söker nu dig som är innebandytränare och som skulle vilja bli en del av vår spelarutveckling och genom den utveckla skånska innebandyspelare och även dig själv som tränare.

  • Vi söker även dig som har extra kunskap kring målvaktsträning (antingen om du är tränare med extra kompetens inom målvaktsdelen eller om du själv är målvakt och skulle vilja hjälpa yngre målvakter i deras spel) till vår spelarutveckling.

Är du intresserad? Skicka ett mejl till
Ellen Tillman, ellen.tillman@innebandy.se

short_text    Skrivet av Ellen Tillman 2 december 2019