Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Anmäl lag till vårens motionsserier

På allmän förfrågan kommer Skånes Innebandyförbund under våren 2022 att dra igång motionsserier i sammandragsform. Våren blir en testomgång för att därifrån ta sikte på säsong 2022/2023. Motionsserier är ett sätt att erbjuda organiserad innebandy i motionsform. Ha roligt tillsammans och möt andra andra motionslag i samma kommun och/eller region!

Upplägg i korthet

Motionsserierna kommer spelas i klasserna Mix, Dam och Herr. Spelarna ska inneha motionslicens och vara födda 2005 eller tidigare. Deltagandet under testomgången är kostnadsfritt för föreningar och lag och Skånes Innebandyförbund sköter domartillsättningen.

Ambitionen är att kunna skapa fasta pooler med fyra lag i geografisk närhet till varandra. De fyra föreningarna ansvarar sedan för att arrangera ett poolspel var, där de övriga tre bjuds in. Detta innebär ungefär ett sammandrag i månaden under vårsäsongen. Förslagsvis placeras poolspelen på söndagar.

Motionsserierna kommer spelas i sammandragsform i poolspel med 4 lag. Varje lag spelar 3 matcher per tillfälle. Matcherna spelas 3 mot 3 på en plan som är ca 20x10 meter. Om båda lagen har målvakter spelas matchen med stort mål och målvakt, annars spelas matchen med små mål. 

Läs om hela upplägget i pdf-filen som finns på denna sida.

Intresseanmälan

För att kunna dela in serierna och få överblick över antal anmälda lag vill vi ha in intresseanmälan från er föreningar. Ni behöver inte ha klart med spelare, men vi vill att ni anmäler ett eller flera motionslag. 

Deltagande blir kostnadsfritt under vårsäsongen. Dock behöver spelare inneha motionslicens för att delta. Motionslicens kostar 50 kr.

Fyll i intresseanmälan i formuläret via länken här: https://forms.gle/LJjDXvyDfyVB7z3L8 .

Vi behöver ha in er intresseanmälan senast 30 november.

Frågor och funderingar? Maila Sarah Jaxell.

 

short_text    Publicerat av Sarah Jaxell 2021-12-01, kl 08:51