Ungdomsspelen 2022

Publicerad
Killar Framför Målet

Den 17-18 december är det dags för Ungdoms-DM/Ungdomsspelen, som spelas på Lugnet i Falun.

(Nedanstående information gällande anmälan, regler och liknande kommer att finnas kvar under fliken tävling här ovanför, välj "Ungdomsspelen 2022")

Som vanligt spelas Ungdoms-DM/Ungdomsspelen med delat sekretariatskap, det vill säga en person från VARJE lag sitter i sekretariatet i VARJE match. Det är bra om man kan hitta dessa personer redan nu, så man slipper "jaga" på plats.
Lördag 17 december spelas:
Ungdomsspelen Pojkar/Flickor Röd Division 1 (07)
Ungdomsspelen Pojkar/Flickor Röd Division 3 (09)
Söndag 18 december spelas:
Ungdoms-DM Pojkar/Flickor 16 (06)
Ungdomsspelen Pojkar/Flickor Röd Division 2 (08)
Ungdomsspelen Pojkar/Flickor Röd Division 4 (10)
Alla klasser spelas med först gruppspel, sen slutspel. Pokaler och medaljer till de två första lagen i varje klass.
Matchtiden är 2x15 minuter rullande tid, med sista minuten i sista perioden effektiv tid. Paustiden är tre minuter och Time Out är tillåtet. Om match är oavgjord vid full tid i slutspelet, tillgrips först Sudden Death fem minuter och därefter, om matchen fortfarande inte är avgjord, straffslagsavgörande.
Lagen tar med sig reservtröjor (bortalaget byter vid lika tröjor) egen sjukvårdsväska och egna uppvärmningsbollar (uppvärmning på plan endast vid mån av tid).
Man kan anmäla fler lag i samma klass, men spelare får inte gå emellan lagen. Om flickor ska spela med pojkar måste man söka dispens för detta (om man inte redan har fått för seriespelet).
Anmälan öppnas den 17 oktober och stänger den 1 december. Spelschemat beräknas sen vara klart den 3 december, cirka två veckor innan matcherna.
Det är endast föreningens FA som kan anmäla lag, så de lag som vill vara med får meddela denne om man ska vara med.
Anmälningsavgiften är 1500 kronor, och denna kommer att faktureras föreningen i efterhand.