GUD-distrikten förstärker och växer - Johan Forsström klar som ny domarkonsulent

Publicerad
GUD-distrikten förstärker och växer - Johan Forsström klar som ny domarkonsulent

GUD-distrikten - Gävleborg, Uppland och Dalarna är mycket glada och kunna presentera en förstärkning till organisationen. En ny ny tjänst i ny form som i sig är unik ska lyfta hela domarverksamheten i alla tre distrikt.

Johan Forström från Borlänge blir från och med augusti ny domarkonsulent där hans ansvar kommer att omfatta både tillsättning av matcher och utvecklingsorienterade frågor.

Forsström, fyller 45 under året och har en gedigen innebandyerfarenhet som både spelare, ledare och så klart - domare. Domarkarriären startade redan 1996 för den då Sundsvallsbördige Forsström.

Forsström har också arbetat med flera olika ideella roller inom domarutvecklingen och har framförallt de fyra senaste åren haft en viktig position inom Dalarnas distrikt som bland annat ledamot i domarkommittén och som coachansvarig.

Ett av GUD-distrikten som har med framgång byggt upp en välstrukturerad coachverksamhet. Nu kommer uppdraget alltså att växa då Forsström blir heltidsanställd inom området och kommer driva arbetet med både utveckling, coachning och matchning i alla tre distrikt.  

- Jag är så otroligt taggad, så exalterad och ser verkligen fram emot att få driva domarverksamheten framåt för regionen. Sedan frågan kom har jag sedan första dag längtat efter att få sätta igång arbetet. 

Tjänsten är också unik i sitt slag då den delas av tre SDF och är också en viktig signal inom GUD-samarbetet. Johan bor och utgår från Borlänge och Dalarnas kansli men kommer ambulera över hela det geografiska området. Arbetet kommer att innefatta ett väldigt nära samarbete med Olle Isacsson vilket också innefattar tillsätta matcher i hela GUD-regionen.

- Det här är en riktigt spännande rekrytering för organisationen och GUD-samarbetet där vi är otroligt glada att det är just Johan som tar sig an uppdraget. Att kunna förstärka verksamheten och samtidigt ta steget att växla upp domarkonsulenterna över hela GUD-regionen känns väldigt bra.

Det här ger också hela verksamheten tillsammans med Olle Isacsson en dynamik och verktygslåda att på riktigt växla upp arbetet med att utveckla domarverksamheten, säger Dan Back, ordförande Upplands Innebandyförbund.

Vi säger varmt välkommen Johan!

 

Publicerad av Administrator

Dela
Facebook
Länk kopierad!

Relaterat

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS