DM 2023/24 samt kval till Svenska Cupen

Publicerad
SM Finalen 2023 Bild 2

Följande gäller både Dam och Herr

Speltid 3x15 effektivtid (halltid minst 90 minuter). I gruppspel och semifinaler ansvarar hemmalaget för hallbokning, sekretariat samt domarkostnader som administreras i IBIS, förbundet tillsätter domare. I finalspelet står förbundet för genomförandet.

Priser till 1:an och 2:an är 10 000 kr resp. 5 000 kr plus plakett.

Damer
Sju lag är anmälda, matcherna spelas i ett enkelmöte. 1:an o 2:an i varje grupp går till semifinal.

Matchnr 15: FBC Partille – Lindås IBK

Gruppspelsmatcherna skall vara färdigspelade senast den 5 maj och får börja tidigast den 8 april. Hemmalaget tar kontakt med bortalaget och kommer överens om matchtid som sedan mejlas till ulf.widell@innebandy.se senast den 5 april 2024.

Slutspelet
Två lag från varje grupp går till semifinal som spelas under perioden 7 – 12 maj 2024. Hemmalaget ansvarar för hallbokning och att man mejlar in tiden och hall till ulf.widell@innebandy.se

Semifinal
Semi 1 1:an grupp 1 – 2:an grupp 2
Semi 2 1:an grupp 2 – 2:an grupp 1

Final
Spelas den 18 maj kl. 14.00 i Kvibergs Arena. Västsvenska Innebandyförbundet ansvarar för evenemanget.

Herrar
Fem lag är anmälda, som delas in i en grupp.

Se längre ner för Tösses matcher.

Gruppspelsmatcherna skall vara färdigspelade senast den 12 maj och får börja tidigast den 8 april. Hemma laget tar kontakt med bortalaget och kommer överens om matchtid som sedan mejlas till ulf.widell@innebandy.se senast den 5 april 2024.

Final

1:an och 2:an i gruppspelet möts i en final som spelas den 18 maj kl. 16.00 i Kvibergs Arena. Västsvenska Innebandyförbundet ansvarar för evenemanget.