Välkommen Magnus!

Publicerad
Received 271908358871333
Med denna nyhet vill vi hälsa Magnus Sjöstedt välkommen till oss på VIBF!

Magnus kommer att ha praktik på förbundet under en tid och kommer då att skriva reportage om den lokala innebandyn i distriktet. Han kommer att träffa spelare, ledare, domare, lag och skriva om matcher och andra event. 

Här följer en presentation av Magnus:

"Hej! Magnus Sjöstedt heter jag som är det nya tillskottet på Västernorrlands Innebandyförbund. Men är väl mest känd som Rövarn. Min röst har ni säkerligen hört i sporthallarna runt Sundsvall/Timrå med omnejd då det är jag som är speakern. Bor centralt i Timrå i en hyresrätt och är ogift. En idrottsnörd uti fingerspetsarna som lever och andas sport. Fyller 40 i oktober."

Vad ska bli det roligaste med ditt uppdrag?
- Att jag får syssla med något som jag verkligen brinner för. Att försöka påverka etablissemanget i länet att förändra sitt arbetssätt till det bättre. Det finns ju som bekant många olika viljor som spretar åt alla möjliga håll. Då får man försöka komprimera detta och kompromissa. Att alltid tro att ens egna idéer är de korrekta fungerar såklart inte. Man måste vara lyhörd och inkluderande för att få med sig massorna på tåget och vinna respekt. Det finns massor av jobb att göra! Men jag är redo! Med uppkavlade ärmar skall jag sätta tänderna i denna tiger till utmaning.

Magnus har redan börjat skriva och ni hittar reportagen via länken HÄR.
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS