Ta chansen och bli kursledare!

Publicerad
Anna Kl
Västernorrlands Innebandyförbund söker dig som vill vara med och bidra till utbildning och utveckling av våra ledare i distriktet!
Vi behöver just dig som kursledare för de olika utbildningarna som vi erbjuder våra ledare ute i föreningarna kommande säsong. Självklart får du en kursledarutbildning (KLU) och tillgång till material innan du ska hålla i utbildningarna. Kommande säsong finns ett gäng olika utbildningar att tillgå: Grundutbildning Barn/Ungdom, Grundutbildning Junior/Senior, Steg 1 Grön, Blå, Röd, Svart, Steg 2 Röd. Dessutom finns licensfortbildningarna: Knäkontroll, Innebandyfys, Träningsplanering och Lekens betydelse. Utöver dessa finns också Steg 1 Röd Målvakt samt Steg 1 Svart Målvakt (där har vi kursledare klara).

Det vi söker hos en kursledare är någon som är pedagogiskt lagd, känner sig trygg att prata inför grupp, är lyhörd för gruppens frågor, nyfikenhet och behov, samt har lätt för att sätta sig in i innebandyns material. Du kan själv vara med och påverka vilka kurser du önskar hålla och var. Vi ser gärna sökande från olika platser i distriktet, och både kvinnor och män.Som kursledare får du ett kursledararvode för varje utbildning du håller. Du kan också få reseersättning om du reser en längre sträcka för att hålla en kurs.🚗

Är du intresserad av kursledarrollen, skicka då ett mejl till miriam.maul@innebandy.se och berätta lite om dig själv, din eventuella innebandybakgrund och vilka kurser du är intresserad av att hålla. Västernorrlands IBF står för utbildningskostnaderna för dig, med motkravet att du håller i några utbildningar under kommande säsong, under perioden augusti-april. Sista dag för intresseanmälan/ansökan är 5/5-2023.

Ta chansen - var med och bidra du också!🌟
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS