Ny medarbetare på kansliet

Publicerad
428358109 372403675555893 2665500283531038561 N
Då vår nuvarande kanslist Miriam Maul väntar tillökning och snart går hem på föräldraledighet har vi nu glädjen att presentera tjejen som ska vikariera för henne!

Vi säger varmt välkommen till Cornelia Nyberg!


Hej Cornelia! Berätta lite mer om dig, vem är du?
– Jag är en social och glad 22 åring som för tillfället bor nere i Stockholm där jag jobbar som platsansvarig och personlig tränare inom EMS (Elmuskelstimulans, en form av styrketräning).

Du har själv spelat innebandy här i distriktet, berätta lite mer om din innebandybakgrund?
– Jag har en bakgrund inom innebandy som både spelare (skolad i Klockarberget) och ledare!
Jag har en kandidatexamen inom idrottspsykologi och ledarskap som jag studerade i Umeå. Under mina år i Umeå agerade jag som ledare både i Dalen och Guif!

Vad känner du kring uppdraget som väntar här på innebandyförbundet?
– Jag tycker detta känns som ett fantastiskt roligt uppdrag och ser att Västernorrland har stor potential att hjälpa mig växa! De jag brinner för och gärna vill fokusera mycket på är spelare och ledares utveckling och välmående. Man behöver både en stark kropp men minst lika mycket ett starkt och hälsosamt psyke för att kunna prestera på topp!!

Från 1 april är det Cornelia ni ska kontakta kring utbildning, föreningsutveckling, idrottsmedel och så vidare, hennes mejladress är cornelia.nyberg@innebandy.se

Återigen så hälsar vi Cornelia varmt välkommen till oss på Västernorrlands Innebandyförbund!

Publicerad av Miriam Maul

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS