Möte om narkotikasituationen i Sundsvall och Timrå

Publicerad
Bild
Nog var vi många som hajade till när det var stora rubriker om droger och kriminalitet i Sundsvall för ett par månader sedan och unga häktades på löpande band? Tyvärr är inte idrotten exkluderad från narkotika och tillsammans med Sundsvalls och Timrå kommuner samt polisen bjuder vi därför in till ett stort möte där vi hoppas att så många föreningar som möjligt kan vara representerade. Vi vänder oss till så väl styrelser som tränare och andra idrottsledare. Ju fler som vet mer - desto bättre!

Vi möts i Hedbergska skolans aula och agendan är:
Narkotikaläget i Sundsvall och Timrå. Hur påverkar detta idrottslivet? Är idrott på fritiden en skyddsfaktor eller inkörsporten till droger och kriminalitet?
Hur kan vi hjälpas åt att bibehålla Sundsvall och Timrå som trygga och attraktiva kommuner?

Tillsammans med Henrik Blusi från Polisen och Robert Gatugård Sundsvalls kommun går vi igenom läget utifrån idrottens perspektiv och får samtidigt en nära inblick i ett samhällsproblem som växer. Familjebehandlarna Rolf Pakka från Socialtjänsten i Sundsvall och Pontus Larsson, familjebehandlare och fältarbetare från Socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg i Timrå kommun är också på plats.

Info om;
Narkotikaläget i Sundsvall och Timrå
Preparatkunskap och tecken
Vad kan jag som idrottsledare göra? Vad kan vi som förening göra?
Det kommer finnas tid till frågor och diskussion.

Anmälan senast den 25/4 via länken
https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1749981

Sprid gärna bifogad PDF vidare, då vi verkligen hoppas på stor uppslutning angående en så viktig fråga. Vi ses väl där? PDF:en hittar du här

Vänliga hälsningar Li L'Estrade
Kommunikatör, RF-SISU Västernorrland

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS