Spelarutveckling 15 år

Spelarutveckling Flickor/Pojkar 15 år

(födda 2003)

 

En spelarutbildning

Syftet med Skånes Innebandyförbunds Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra spelare på röd nivå 13-16 år. Spelarutvecklingen är öppen för ALLA licensierade spelare i skånska föreningar och upplägget/innehållet är framtaget i enlighet med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell. 

Vi vill betona och understryka att spelarutvecklingen är en kompletterande utbildning till den som redan sker ute i föreningarna genom träningar och seriespel. Vår ambition är att ha spelarutvecklingsträffar med hög kvalitet där deltagarna får med sig såväl nya innebandyintryck som nya vänner. Alla som gillar att spela innebandy är välkommen på vår spelarutveckling!

 

Innehåll och upplägg

Fokus på spelarutvecklingen för 15-åringar (födda-03) ligger på teknik, spelförståelse, skott och passningsteknik. Nytt för i år är att samtliga spelare som genomför spelarutvecklingen F/P 15- år kommer att, i de teoretiska delarna, utbildas i Grundutbildningen för barn- och ungdomsledare (GU) i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU). Vilket innebär att efter genomförd spelarutveckling så är de även godkända på Grundutbildningen, vilket är det första steget i innebandyns utbildningsstruktur. Det kommer också vara teori i de fysiska egenskaperna. Samlingarna innehåller 2-3 träningspass och ett teoretiskt moment, vilket innebär att samlingarna är heldagar (4-7 timmar).

 

Matchdag i Skåne Januari 2019

I slutet på januari kommer vi i samarbete med några andra distrikt genomföra en matchdag på skånsk mark. Samtliga som anmäler sig till SpU-15 år är berättigade att vara med på den matchdagen.

 

Kostnad per spelare

 • Anmälan senast sista anmälningsdag är 1250kr/spelare
 • Anmälan efter sista anmälningsdag är 1350kr/spelare

 

Anmälan

Anmälan sker genom att sätta in 1250/1350 kr per spelare på Skånes IBFs
bankgiro: 5038-7349 samt registrera er anmälan på www.skibf.se - utbildning – aktuella kurser/anmälan. Det krävs alltså både att anmälningsavgiften och anmälan via hemsidan är oss tillhanda för att spelaren ska registreras samt kallas till samlingarna.

Observera att Skånes IBF inte fakturerar privatpersoner, betalningsansvaret ligger på den enskilda spelaren/förälder! Oavsett om spelaren själv eller föreningen skall stå för anmälningsavgiften!

 • Tänk på att det blir 100 kr billigare då ni anmäler och betalar senast sista anmälningsdag. Vi kan inte heller garantera att anmälningar efter sista anmälningsdag tas emot.

 • Kontrollera gärna en gång extra så att ni anger rätt position, e-postadress och T- shirt storlek för spelaren/spelarna ni anmäler.

 • Det är inget krav att anmälan är förankrad i föreningen utan vem som helst (som är i rätt ålder och föreningsanknuten) får anmäla sig.

 • Glöm inte att märka vem inbetalningen avser!
  Exempel: Kalle Karlsson, Bolltrollarnas IBK, Spelarutveckling Pojkar 15

 

Övrigt

 • Spelarna står själva för sin mat under samtliga samlingar.
 • Antalet platser är begränsat, först till kvarn principen tillämpas.
 • Det är självklart tillåtet att anmäla sig även om man inte kan delta på alla samlingar, så länge återbud lämnas i så god tid som möjligt.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Ellen Tillman

Skånes Innebandyförbund

ellen.tillman@innebandy.se

0768 - 58 40 64

Frågor om spelarutveckling?

Ellen Tillman
040 - 600 59 64

Tillfällen 18/19

SpU Flickor

19/5 - genomförd
26/8 - genomförd
8/9 - genomförd
14/10 - genomförd
26/1 - kallelse utskickad
3/3 - invänta kallelse

SpU Pojkar

27/5 - genomförd
25/8 - genomförd
9/9 - genomförd
7/10 - genomförd
26/1 - kallelse utskickad
2/3 - invänta kallelse