Spelarutveckling Flickor/Pojkar 15 år

(födda 2008) säsongen 2023/2024


En spelarutbildning

Syftet med Skånes Innebandyförbunds Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra spelare på röd nivå 13-16 år. Spelarutvecklingen är öppen för ALLA licensierade spelare i skånska föreningar och upplägget/innehållet är framtaget i enlighet med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell. 

Vi vill betona och understryka att spelarutvecklingen är en kompletterande utbildning till den som redan sker ute i föreningarna genom träningar och seriespel. Vår ambition är att ha spelarutvecklingsträffar med hög kvalitet där deltagarna får med sig såväl nya innebandyintryck som nya vänner. Alla som gillar att spela innebandy är välkommen på vår spelarutveckling!

Innehåll och upplägg

Det kommer genomföras sex samlingar i Spelarutveckling Flickor/Pojkar 15 (födda 2008) säsongen 2023/2024.

En vanlig samling är 4 timmar lång. Samling i samband med SSL-match och matchdagen i januari kommer vara heldagar.

Samlingarna sker runtom i Skåne, exakt plats och tid meddelas i kallelse som mejlas ut 2-3 veckor innan varje samling.

Flickor 15
Samling 1 - 6 maj
Samling 2 - 21 maj
Samling 3 - 19 augusti
Samling 4 - 11 november i samband med EFT
Samling 5 - 27 januari 2024
Samling 6 - 18 februari 2024

Pojkar 15
Samling 1 - 7 maj
Samling 2 - 20 maj
Samling 3 - 20 augusti
Samling 4 - 12 november i samband med EFT
Samling 5 - 27 januari 2024
Samling 6 - 24 februari 2024

 
Innehållet på de sex samlingarna kommer utgå ifrån Svensk Innebandys spelmodell. En samling under hösten kommer ske i samband med en EFT-match, vi kommer först genomföra två träningspass tillsammans och därefter se en EFT-match gemensamt.
Samlingen i januari kommer vara en dag där vi spelar matcher mot Halland och Danmark.

Utöver träningsinnehållet kommer även spelarna få med sig teoretiska kunskaper inom områdena hälsa/kost, fysträning och den mentala hälsan.

Förutom samlingstillfällena så ingår det även en T-shirt i anmälningsavgiften (finns i stl XS – XL som anges vid anmälan).

Matchdag i Skåne - Januari 2024

Den 27 januari kommer vi i samarbete med Halland och Danmark genomföra en matchdag på skånsk mark. Samtliga som anmäler sig till SpU-15 år är berättigade att vara med på den matchdagen.

Kostnad per spelare

  • Anmälningsavgiften är 1350kr/spelare.

Anmälan

Anmälan sker genom att sätta in 1350kr per spelare på Skånes IBFs
bankgiro: 5038-7349 samt registrera er anmälan här. Det krävs alltså både att anmälningsavgiften och anmälan via hemsidan är oss tillhanda för att spelaren ska registreras samt kallas till samlingarna.

Observera att Skånes IBF inte fakturerar privatpersoner, betalningsansvaret ligger på den enskilda spelaren/förälder! Oavsett om spelaren själv eller föreningen skall stå för anmälningsavgiften!

  • Kontrollera gärna en gång extra så att ni anger rätt position, e-postadress och T-shirt storlek för spelaren/spelarna ni anmäler.

  • Det är inget krav att anmälan är förankrad i föreningen utan vem som helst (som är i rätt ålder och föreningsanknuten) får anmäla sig.

  • Glöm inte att märka vem inbetalningen avser!
    Exempel: Kalle Karlsson, Bolltrollarnas IBK, Spelarutveckling Pojkar 15

Övrigt

  • Spelarna står själva för sin mat under samtliga samlingar.
  • Det är självklart tillåtet att anmäla sig även om man inte kan delta på alla samlingar, så länge återbud lämnas i så god tid som möjligt.

Frågor om spelarutveckling 15år?

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS