SDF-SM Sammanfattning Dag 2

Publicerad
HEMSIDA Dag 2

Andra dagen på SDF-SM och det innebar två matcher för våra Skånelag. Södermanland stod för motståndet för både våra tjejer och killar och det var två tuffa och jämna matcher som slutade med två skånska segrar.

Skåne F16 - Södermanland
Resultat: Vinst 2-1

Målskyttar:
Amanda Tibemo
Jonna Grankvist

Matchens lirare: Hedwig Cannerheim (Södermanland)

Kommentar om matchen från ledarstaben:
"Vi är inte alls med i matchen från start där vi är passiva och loja i beslutsfattandet. Vi växer in i perioden och i pausen ändrar vi små detaljer och i slutet är det mycket hjärta från våra Skånetöser! Skönt med 3 poäng fast vi inte riktigt kommer upp i nivå. Nu tacos och ladda om för Västerbotten imorgon."

Skåne P16 - Södermanland
Resultat: Vinst 6-3

Målskyttar:
2x Liam Ahlin
Livio Blixt
Hannes Lantz
Olle Grip
Lukas Wahl

Matchens lirare: Rasmus Gustafsson (Södermanland)

Kommentar om matchen från ledarstaben:
"Vi börjar matchen alldeles för passivt och låter Södermanland ta tag i taktpinnen i första perioden. Vi skruvar på vissa saker i paus och från andra periodens start äter vi oss mer och mer in i matchen. Det slutar med att vi vänder underläge 1-3 till seger 6-3. Det var en fantastisk vilja från samtliga killar idag!"

Imorgon spelar våra tjejer och killar sin sista gruppspelsmatch och båda möter Västerbotten. Därefter väntar slutspel eller placeringsmatcher. De två gruppspelsmatcherna ser ni på webben genom att klicka på matcherna här nedan.

7/1 09:30 Västerbotten - Skåne F16

7/1 11:00 Västerbotten - Skåne P16

Förutom att se matcherna på innebandy.tv kan ni följa våra Skånelag på Facebook och Instagram och se intervjuer och allmänt vad som händer under SDF-SM.

Facebook
@ skibf

Instagram
@skanesinnebandy
@skanef16
@skanep16

Publicerad av Ellen Tillman

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS