Kansli/personal

Kanslichef

Patrik Eklund

"Putte" är innebandylegenden (i alla fall i Umeå!) som nu jobbat på Västerbottens kansli sedan tidigt 90-tal och som är specialist på lottmallar och spelprogram. Det han inte vet om samåkningsmöjligheter och serieläggning är inte värt att veta.

En match ifrån sin 20:e raka elitsäsong när han (äntligen?!) la klubban på hyllan. Ja inte riktigt ändå. När baksida lår inte ställer till det spelar han i Sunday League eller fredagsinnebandy med gubbgänget.

Putte jobbar numera till största delen åt Svenska Innebandyförbundet där han ägnar sig åt tävlingsfrågor.Ekonomiansvarig:

Jan Palmquist

En instutition på kansliet som nu gått i pension men fortsätter med att ansvara för ekonomin. Janne har överlevt många kollegor och lär finnas med ett tag till. Tyngsta perioden på vårkanten innan budgeten är färdig och perfekt.

 

Innebandykonsulenter: 

 

Mathias Bergsdorf


Den nya "Rookien" på kansliet. Utbildningsansvarig i distriktet och instruktör på Dragonskolans NIU-gymnasium. Har en gedigen bakgrund som spelare på högsta nivå och mångårig erfarenhet av ledarskap.

Per Oscarsson

Oscarsson har som huvuduppgifter att sköta tävlingssidan på kansliet vilket innefattar både Ungdomsserierna och Ditriktsserierna. Dessutom jobbar Per med arrangemang som SDF-SM, Utvecklingslägret, Röda Cupen mm. Har verkat som ledare i ett 10-tal år tidigare.

Håkan Boström

Inte längre"Rookien" på förbundet då Mathias tagit över den rollen. Har varit med som ledare under många år och är väl insatt i sporten. Är en bra resurs på kansliet där han huvudsakligen jobbar med tävling olika administrativa uppgifter.  

Bobby Hjelte

Skellefeåbaserad anställd och i den staden samma legend som Putte är i Umeå. Efter massor av år som spelare och tränare är Bobby anställd av VIBF med inriktning på tävling och innebandygymnasiet i den norra länsdelen.