Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Kansli/personal

Ekonomiansvarig:

Jan Palmquist

En instutition på kansliet som nu gått i pension men fortsätter med att ansvara för ekonomin. Janne har överlevt många kollegor och lär finnas med ett tag till. Tyngsta perioden på vårkanten innan budgeten är färdig och perfekt.

 

Innebandykonsulenter:  

Bobby Hjelte

T.f. kanslichef baserad i Skellefteå och är i den staden en legend inom innebandyn. Efter massor av år som spelare och tränare ansvarar Bobby för innebandyn i Skellefteå. Är även instruktör för gymnasieinnebandyn i Skellefteå.

Mathias Bergsdorf

Utbildningsansvarig i distriktet och instruktör på Maja Beskows NIU-gymnasium. Har en gedigen bakgrund som spelare på högsta nivå och mångårig erfarenhet av ledarskap. Är anställd av VIBF på halvtid.

Per Oscarsson

Oscarsson har som huvuduppgifter att sköta tävlingssidan på kansliet vilket innefattar både Ungdomsserierna och Distriktsserierna. Dessutom jobbar Per med arrangemang som SDF-SM, Utvecklingslägret mm. Har verkat som ledare i ett 10-tal år tidigare.

Håkan Boström

Tillsammans med Oscarsson sköter han tävlingssidan och olika administrativa uppgifter. Har varit med som ledare under många år och är väl insatt i sporten.

Tony Cederholm

Domarkonsulent på förbundet sedan mars 2022 med en anställning på 50%. Tony har under flera år ansvarat för domartillsättningen i Umeåområdet vid sidan av sitt ordinarie arbete. Utöver detta är han också elitdomare i innebandy. Tony kommer i nära samarbete med domarkommittén att ansvara domartillsättning, nyrekrytering av domare samt vara ett stöd för befintliga domare.