Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Upptaktsträffar för distriktslagen födda 2006

Kallelse till upptaktsträffar för anmälda spelare till distriktslagen.

Västerbottens Innebandyförbund kallar till upptaktsträffar för de spelare födda 2006 som har anmält sitt intresse för att försöka ta en plats i distriktslaget. Läs mer i dokumentet nedan.

Kallelse till upptaktsträffar - Distriktslaget - 06

 

Dags att starta upp Distriktslagen för spelare födda 2006!

SDF-SM för spelare födda 2006 spelas i januari 2023 i Nyköping. Västerbotten åker i sedvanlig ordning dit med såväl ett pojk- som ett flicklag bestående av 20 spelare. Uttagningarna kommer att dra igång under våren (mars-april) men anmälningarna dit börjar redan nu.

Nyhet för denna årgång:

ALLA spelare födda 2006 är inbjudna att delta under första uttagningsfasen - Upptakten – och man anmäler sig själv via länken i formuläret där man svarar på en del frågor. Det är alltså du som spelare som själv anmäler dig och alla anmälda är inbjudna till våra tre upptakts-träffar.
Sista anmälningsdag är fredagen den 11 mars.

Inför första träffen (datum ej klart) så får man en ny kallelse med information. Man bekräftar där sin anmälan genom att betala in anmälningsavgiften (200 kr) via swish till Västerbottens Innebandyförbund och dess ansvarige, David Lundberg. Info om det kommer alltså i nästa kallelse!

Alla som anmäler sig deltar i upptaktsdelen. Ingen uttagning sker inför dessa träffar. Vi kommer efter det att kalla en något mindre grupp spelare till ytterligare träffar under våren/sommaren innan den sista delen av uttagningarna genomförs under hösten. SM-truppen brukar sedan tas ut i månadskiftet oktober-november. Ansvariga för dessa uttagningar är våra förbundskaptener som kommer att presenteras i samband med Upptakt 1.

Upptakten (för alla anmälda):

* Består av 3 stycken träffar där träff 1 och träff 3 är rena innebandytillfällen som genomförs på två orter, Umeå och Skellefteå. Man deltar på den ort man bor närmast men kan byta ort för en träff om man fått förhinder den bestämda kvällen. Upptakt 1 och 3 består av spel i olika former för att vår lagledning ska kunna få koll på er som spelare

* Träff två är en teorikväll där vi pratar distriktslaget, uttagningspolicy och lagbygge samt resan fram till SM…men också vår syn på viktiga faktorer för dig som ser längre bort än SDF-SM. Vad krävs det för att en spelare ska gå från intresserad innebandytonåring till fullfjädrad SSL-spelare? Kvällen är helt teoretisk och genomförs antingen i skollokal eller online. Hit är även er tränare samt föräldrar inbjudna. Även här får ni mer info i samband med kallelsen till träff 1.

Distriktslagsorganisationen:

Vilka som ska leda laget presenteras i samband med träffarna. Tills vidare är det David Lundberg som svarar på alla frågor gällande uttagningsprocessen.

ANMÄLAN UPPTAKTERNA:

  1. Fyll i formuläret. Välj rätt länk!
  2. Invänta kallelse till träff 1.
  3. Swisha anmälningsavgiften, 200 kr, och bekräfta ditt deltagande på dessa träffar
  4. Kom som du är och kom med inställningen att lära mig något och bli en erfarenhet rikare! :)

ANMÄLAN GÖR NI HÄR:

                             POJKAR   

                             FLICKOR

 

Mvh
David Lundberg
Distriktslagsansvarig Västerbottens IBF
070-636 29 22, E-post

short_text    Publicerat av Per Oscarsson 2022-03-28, kl 16:24