Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Serieinbjudan distriktsserierna

Serieinbjudan distriktsserierna Västerbotten!

En serieinbjudan har skickats till föreningar och kontaktpersoner i våra distriktsserielag säsongen 2021/22 samt till kontaktpersoner för lag i de högsta serierna på röd nivå. Samtliga föreningar har fått en serieinbjudan med anmälningslänkar till ett webbaserat anmälningsformulär.

Vi planerar redan nu för en ny säsong trots att alla ännu inte avslutat den innevarande säsongen. Det gäller alltså distriktets serier på Dam- och Herrsidan samt Utvecklingsserierna för Damer och Herrar. Observera att föreningarna INTE ska göra några egna anmälningar via ibis. Detta gör vi från VIBF:s sida då serieindelningarna blivit klara. Läs mer om inbjudan i dokumentet nedan.

Serieinbjudan distriktsserierna 2022/23

Sista anmälningsdag till distriktsserierna är måndag 25 april.

Samtliga serieavgifter är oförändrade mot föregående säsong.

Anmälningarna görs via webbaserade anmälningsformulär som skickats till samtliga föreningar via e-post.

Efter sista anmälningsdag 25 april sätter vi ihop en preliminär serieindelning utifrån den information som lämnats av er i anmälningsformuläret. Därefter kommer vi att kommunicera med er via e-post och information på vår hemsida över hur den preliminära serieindelningen ser ut. Eventuellt kan vi komma att kalla er till ett digitalt möte senare i vår.

Särskilt viktigt kommer det att bli med en bra dialog med berörda ledare för lag i Utvecklingsserierna. Detta eftersom vi tillsammans måste hjälpas åt att ranka lagen och se till så att serieindelningen blir så bra som möjligt för alla lag. Via anmälningsformuläret vill vi ha så mycket information som möjligt från er innan vi gör en första preliminär ranking och serieindelning. Därefter kommer vi att ge föreningarna och ledarna möjlighet att inkomma med synpunkter innan vi fastställer serieindelningen.

short_text    Publicerat av Per Oscarsson 2022-04-06, kl 13:24