Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Säsongen avslutas i dag 13/3 med anledning av Coronaviruset

Texten uppdaterad fredag 13 mars kl. 10.00

Svenska Innebandyförbundet (SIBF) har haft möte med Riksidrottsförbundet (RF) och tagit beslut angående förbundsserier och givit rekommendationer till alla distrikt avseende den lokala distriktsverksamheten.

Västerbottens IBF har haft tät kontakt med både SIBF, övriga distrikt och föreningar. Samtidigt följer vi och bevakar den samhällsinformation som finns kring Covid 19 och hänvisar till Folkhälsomyndighetens och WHO:s rekommendationer. Vi upplever just nu ett behov av stöd för att agera för allas säkerhet och oro kring den spridning av Covid 19 som pågår.

Utifrån detta har följande beslut tagits gällande distriktets serier.

Vi har idag fredag, beslutat att ställa in SAMTLIGA matcher i serier administrerade av Västerbottens Innebandyförbund för återstoden av säsongen 2019/20.

Det gäller Ungdomsserierna på grön, blå och röd nivå, Utvecklingsserierna, Sunday League, finalen i Herrar div. 3 samt sista omgången i Damer div. 1. Beslutet gäller även samtliga cuper som är planerade att genomföras under slutet av säsongen.

Förbundsserier inklusive JAS (Beslutas av Svenska Innebandyförbundet)

https://innebandy.se/inlagg/lista/information-gallande-coronaviruset/

Föreningsverksamhet

De lag som avslutat seriespelet/säsongen rekommenderas upphöra med alla gemensamma aktiviteter och träningar tills vidare. Individuell träning rekommenderas istället.

Övrigt

Vi hoppas på ert fulla stöd i detta beslut - innebandyn är i detta sammanhang bara en ”lek". Samhället i stort och den enskilda individens hälsa är högsta prioritet.

Styrelsen/Kansliet
Västerbottens Innebandyförbund

short_text    Publicerat av Per Oscarsson 2020-07-02, kl 08:51