Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Preliminära serieindelningar Seniorer - Utvecklingslag 2022-23

Efter att vi tagit emot samtliga anmälningar till distriktets serier på Dam- och Herrsidan (D1, DU, H2, H3N, HU), har vi sammanställt dokument med de preliminära serieindelningarna som ni kan ta del av nedan.

Damer - Damer Utveckling

Herrar - Herrar Utveckling

De svåraste utmaningarna för oss har som vanligt varit att göra serieindelningar i Utvecklingsserierna. Vi har där tagit hänsyn till de önskemål som lämnats till oss i anmälan samt även vägt in föregående säsongs resultat samt spelarnas ålder. Flera föreningar har dessutom lag på flera nivåer och måste placeras i olika serier för att ett samarbete ska vara möjligt.

Damutvecklingsserierna var särskilt svåra att få till i år. Vi har för första gången på flera år inte byggt serierna som tidigare, d v s att lagen spelar i två olika serier. Vi har i stället planerat för fyra olika serier på olika nivåer där lagen spelar samtliga sina matcher i en och samma serie (Traditionell serieindelning). Det gick helt enkelt inte att få till bra serier i likhet med de senaste årens upplägg. Men vi tror och hoppas att vi hittat ganska rätt i våra preliminära serieindelningar.

Eventuella synpunkter på den preliminära serieindelningen i Dam- och Herrutvecklingsserierna vill vi få in senast på onsdag 18 maj.

short_text    Publicerat av Per Oscarsson 2022-05-16, kl 15:18