Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Indelning

De föreningar som spelar i IFU Arena får sina matchtider lagda av IFU Arena. De flesta andra föreningar bokar själva tider för sina matcher hos sin kommun eller hall.

Underlag för säsongens matchläggning är nu klart. Ni hittar matcherna nedan fördelade per hall. Alla matchtider ska vara inlagda och klara i IBIS senast 31/8. Föreningen kan lägga in matcherna själva eller maila ifylld excelfil till uppland@innebandy.se

Notera att det kommer ett nytt underlag efter 15/8 med sommarens urdragningar. De föreningar som inte måste boka tider redan nu kan alltså sitta lugnt i båten över sommaren och ta i detta i augusti.

Ute till höger hittar ni alla matcher som ska spelas fördelat per hall:

Alternativ länk som fungerar till 2018-07-21:
https://delafil.se/27de5c4f5a590eef/Hallar_2018_2019.zip

Notera:
* Vi har även denna säsong krav på vardagsmatcher i seniorserierna. Detta då domarbelastningen är för hög, främst på lördagar. Några omgångar är utflyttade till vardagar och ska spelas måndag till fredag kväll.

Har ni möjlighet att lägga lite fler matcher på söndagar också är det bra så att vi får lite enklare att hitta rätt domare till era matcher. Vill ni spela fler matcher på vardagskvällar går det bra så länge motståndarna får en rimlig chans att ta sig till och från matchen.

* På 16-åringsnivå spelar vi 3x20 min med rullande tid. Gäller Flickor och Pojkar röd div 1.

* Knatteligan och poolspelen är inte inlagda i IBIS än. Fyll i Excelfilen nedan och maila tider till uppland@innebandy.se

* Träningsmatcher ordnas inte centralt men har ni bokat in en träningsmatch går det bra att kontakta uppland@innebandy.se så lägger vi in matchen i någon av träningsmatchserierna i IBIS och ordnar domare. Ange datum, tid, hall samt vilka två lag som ska mötas.

*  De föreningar/kommuner som har tillgång till mer än en hall kan fritt flytta matcher mellan hallarna.

Matchlistor per hall