Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Vill du ha hjälp att marknadsföra dina träningsmatcher? Samt dags för match 2 i Giganternas Kamp

Dags för match 2 i giganternas kamp!

Ikväll klockan 18:30 så går match 2 mellan Storvreta IBK och IBF Falun av stapeln, matchen som är en del av turneringen giganternas kamp där föreningarna som prenumererat på SM-guldet i superligan herr de senaste åren möts i en härlig derbyturnering som spelas i tre matcher.

I match 1 stod Falun som segrare efter en svängig match där båda lagen hade sina starka sekvenser, i Storvreta stack Hampus Ahrén ut lite extra med många öppnande passningar och fick ett gäng assist-poäng in på kontot.

En annan sak som stack ut lite extra var att vi i Storvretas laguppställning finner hela 3 spelare som har Björklinge BK som moderklubb i form av Emil Lindblom, Victor Andersson och nyförvärvet Filip Eriksson.

Ikväll är det som sagt dags för match 2 och då matcherna spelas utan publik så får du ratta in matchen på din mobil eller dator om du vill följa tillställningen, all information du behöver hittar du på https://solidsport.com/storvretaibk/

Spelar du, ditt lag eller din förening en träningsmatch som ni kommer att webbsända? Skicka gärna infon till oss så delar vi det på våra kanaler 😊

Den info vi behöver är: vilka lag som spelar, matchstart, länk till sändningen samt en bild vi kan använda

Du skickar infon till Johan.Good@innebandy.se eller direkt i vår inkorg på vår Facebook sida

short_text    Publicerat av Johan Good 2020-08-13, kl 14:34