Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Varmt välkommen till digital föreläsning med Jenny Hedlund

Vi vill börja med att tacka alla som har deltagit på de 2 första digitala föreläsningarna med Kent Göransson & Mårten Storm, det är ruskigt kul med detta stora gensvar på denna digitala satsning.  

 

Nästa digitala föreläsning är den 10 februari klockan 18:30 och föreläsare är Jenny Hedlund!!

 

 

Jenny Hedlund är mångfaldig världsmästare i innebandy, både som spelare och assisterande Förbundskapten/ Team manager med bl.a. 5 VM guld.

Idag föreläser Jenny i mångt och mycket om vikten med teamwork och ledarskap både inom idrotten, på skolor och företag. Jenny brinner för att se individen växa och utvecklas och delar gärna med sig av energi, glädje och kunskap för att varje ledare ska få möjlighet att utvecklas och bli ännu starkare i sin roll.

Under denna timme kommer ni få följa med på Jennys resa inom idrotten både som spelare och ledare. Vi kommer prata om ledarskapet och vilken roll vi ledare har idag och kanske kommer vi få utmana varandra. Något som kanske än viktigare än någonsin i denna tid. Genom flera ACT-utbildningar har Jenny arbetat med idrottslag där syftet handlar om vikten av att investera tid i det mentala. Idag studerar också den mycket mångsidige Jenny till idrottspsykologisk rådgivare via riksidrottsförbundet och GIH.

Varmt välkommen till en inspirerande föreläsning/workshop.

Anmäl dig här 

https://www.innebandy.se/uppland/tranare-utbildning/tranarutbildning/

short_text    Publicerat av Johan Good 2021-01-29, kl 15:51