Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Välkomna på utvecklingsforum 1/2

Välkommen till Upplands innebandyförbunds utvecklingsforum lördagen den 1 februari 2020 kl. 13:00 - 15:45 i IFU Arena. Kl 16:00 finns det möjlighet att titta på Finnkampen och mötet mellan Sverige och Finland. Biljett ingår utan kostnad för deltagare på forumet.

Målet med dagen är att vi tillsammans kommer fram till konkreta förslag på förändringar som vi kan fortsätta arbeta med. På plats under dagen kommer förutom er föreningsrepresentanter också finnas representanter från UIBF:s organisation i form av Johnny Johansson, Lars-Olov Lundgren och Arvid Englund.

Vi hoppas att så många som möjligt kan delta då konferensen är ett viktigt tillfälle för oss att träffas, utbyta tankar och tillsammans bidra till en positiv utveckling för innebandyn. Vi ser gärna flera deltagare från samma förening, företrädesvis föreningsledare t ex ungdomsansvariga, men alla som på något sätt är involverad i er förening är välkomna. Vi har satt ett tak på max tre representanter per förening, om vill ni delta med fler hör av er till oss. 

Kostnad: Utvecklings forum 2020 bekostas via medel från Idrottslyftet och är därmed kostnadsfri för föreningen.

Anmälan görs senast 28/1 genom att maila uppland@innebandy.se

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2020-03-16, kl 09:11